Analiza DNK potvrdila da James Brown ima još dvoje djece

COLUMBIA - Analiza DNK na desetak ljudi koji su tvrdili da su djeca Jamesa Browna pokazala je da najmanje dvoje od njih govori istinu.



Nekoliko testova bilo je negativno, a nekoliko je još dvosmisleno. List Augusta Chronicle piše da je vidio potvrdu LaRhonde Petitt, 45-godišnje umirovljene stjuardese i učiteljice iz Houstona, koja pokazuje da postoji 99.99-postotna šansa da je ona Brownova kći. Ona bi bila najstarije dijete pjevača Jamesa Browna koji je preminuo od srčanog udara prošle godine u dobi od 73 godine.



Petitt kaže da je sretala Browna na koncertima i razgovarala s njim telefonom, ali da on nikada nije priznao da je njezin otac.



"Bila sam ljuta jer je on zarađivao toliki novac, a nije činio ništa za moju majku i mene", rekla je Petitt. "Mogla sam imati bolji život". Brownova oporuka, koja se pokušava osporiti na sudu, spominje šestero djece.



Analiza DNK je navodno potvrdila još jednog Brownovog potomka, a kao mogući sin spominje se i šestogodišnji James Brown II, koji nije prošao analizu DNK, a sin je pjevačice Brownovog pratećeg banda. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:58