DVOSTRUKA PROSIDBA!

Apotekarka u Disneylandu planirala zaprositi svog dečka pisca, nastao urnebes kad se ispostavilo da je i on planirao na istom mjestu zaprositi nju

 
 Jesse Tober / TWITTER

Jesse Tober skovala je, naočigled, savršen plan. Odlučila je posjet Disneylandu u američkom gradu Anaheimu u saveznoj državi Kaliforniji sa svojim dečkom Kaseyjem Donovanom začiniti prosidbom.

Ipak je Disneyland njihovo najdraže mjesto na svijetu. S jednom stvari međutim nije računala, a to je da postoji mogućnost da će Donovanu ista stvar pasti na pamet.

Cosmopolitan prenosi da se upravo to i dogodilo.

Dok su stajali ispred dvorca Uspavane ljepotice, 20-godišnja Tober je iz džepa izvadila kutijicu sa zaručničkim prstenom, misleći da će iznenaditi 24-godišnjeg Donovana. On se na to nasmijao. "Jesi li ti ozbiljna?!", pitao ju je Donovan, skinuo torbu s ramena i iz nje izvadio kutijicu sa zaručničkim prstenom. "Nema šanse!", može se čuti na snimci koju je Tober objavila na svom Twitter profilu.

"Ovo je dvostruka prosidba!", uskliknula je ženska osoba u trenutku kada je Donovan kleknuo pred Tober i otvorio kutijicu s prstenom. Tober je pristala, Donovan je pristao, par se zagrlio i izljubio.

Snimku je na Twitteru u trenutku pisanja ovog teksta pogledalo 6,3 milijuna ljudi, više od 500 tisuća ljudi ju je nagradilo srcem na Twitteru, a objavljena je i na Redditu.

"Nismo imali pojma da će druga osoba to napraviti", rekla je za Cosmopolitan Tober, inače djelatnica ljekarne Walgreens. "Bio je to najsretniji trenutak u najsretnijem mjestu na Zemlji."

Tober je navodno prosidbu planirala tri mjeseca, a prsten je izabrala još prije. Donovan, inače po zanimanju pisac, mjesec je dana planirao zaprositi Tober, a prsten je prije tjedan dana izabrao iz kolekcije prstenja koju je inspirirala Disneyjeva princeza Ariel.

"Mi smo toliko sinkronizirani par da me ovo ne čudi", rekla je Tober. "Ne znam kako da to objasnim, gotovo da je normalno to što smo oboje to napravili."

Par se upoznao u ožujku 2016. godine kada je Donovan počeo pratiti Tober na Twitteru. Kaže da ga je zaintrigirala njezina biografija koja je zapravo bila stih iz pjesme "Story of a Lonely Guy" benda Blink 182 koji glasi: "Zbog nje se osjećam kao da vani pada kiša".

Uživo su se upoznali u kolovozu 2016. godine kada je Donovan posjetio Tober i kada su zajedno otišli na slapove Niagare. Nakon toga su posjetili Disneyland u Kaliforniji. "Bilo je to čudesno mjesto, najčudesnije na Zemlji. Bilo je toliko zabavno i posebno. Nisam htjela da mi ga itko drugi osim njega ne pokaže", rekla je Tober.

Za tu su se priliku obukli kao Flynn Rider i Zlatokosa iz filma Tangled. San im je da se u Disneylandu i vjenčaju. "Ako budemo imali dovoljno novca, voljeli bismo to tamo napraviti. Bilo bi posebno", dodala je Tober.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:10