ČUDO MAJČINSTVA

BEBIN PLAČ SPASIO MAMI ŽIVOT Iz inducirane kome probudila se tek nakon što su joj na grudi stavili tek rođenu kćerkicu

 Foto: Facebook/Shelly Ann Cawley

Mala tek rođena beba Rylan spasila je svoju mamu, uvjeren je njezin tata Jeremy (35). Naime, Amerikanka Shelly Ann Cawley (24) prošle je godine morala na hitan carski rez. No sve je pošlo po zlu kad joj je u tijelu stvoren krvni ugrušak. Radi toga su je liječnici stavili u induciranu komu, no nakon obavljenog poroda iz kome je više nisu mogli probuditi, prenosi njemački Bild.

- Liječnici su sve pokušali i neko je vrijeme izgledalo da je sve izgubljeno - prepričava strašni događaj njezin suprug Jeremy. No medicinska sestra je tada došla ne ideju koja je spasila Shelly: na grudi su joj stavili tek rođenu kćerkicu.

- Nadali smo se da će to pomoći, da će Shelly nekako osjetiti to malo biće i da će se probuditi iz kome - rekao je Jeremy. Ostali liječnici nisu bili sretni zbog te zamisli jer su smatrali da se Shelly mora sama boriti, no ipak su popustili na nagovor medicinske setre i Jeremyja.

Kad su bebu stavili Shelly na grudi, malena je bila jako tiha i mirna. Zato su je malo poškakljali da se probudi i malena je zaplakala. U tom trenu Shelly je naglo skočio puls.

- Bebin plač spasio je Shelly život! Siguran sam u to! - kaže Jeremy. Oporavak je trajao nekoliko tjedana, no danas Shelly nema nikakvih problema i potpuno je zdrava. Malena Rylan ima godinu dana i lijepa je i zdrava djevojčica.





As the night comes to a close, I reflect on my day and how different it was than at the same time a year ago. What a...

Posted by Shelly Ann Cawley on 6. rujan 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:49