'OVO JE VRLO ČUDNO'

'BOK EKIPA, ISPEKLA SAM VAM KOLAČE, KAKO VAM SE SVIĐAJU?' Srednjoškolka kolege počastila pa šokirala priznanjem: 'Stavila sam jedan poseban sastojak'

 Screenshot

Američka policija istražuje izvješća da je jedna učenica srednje škole u Kaliforniji kolegama iz razreda dala kolačiće napravljene od pepela njene pokojne bake. BBC navodi da njezini školski kolege nisu bile svjesni od čega su kolači napravljeni.

Kalifornijske vlasti kažu da su ih o slučaju izvijestili učenici srednje škole Da Vinci, no kolače tek treba testirati.

Kolačiće u kojima je navodno pepeo pokojnice jelo je devetero učenika, ali policija kaže da za sada tek treba utvrditi koliko učenika ih je dijelilo po školi.

Iz škole su odbili komentirati slučaj, samo su priopćili da svi koji su upleteni u slučaj "žale zbog svega što se dogodilo".

Jedan od učenika lokalnoj je TV postaji FOX 40 potvrdio da je djevojčica kolegama u školi rekla da su kolačići koje im je podijelila prije dva tjedna napravljeni od pepela njezine bake.

- Ovo je vrlo čudan slučaj - rekao je policijski poručnik Paul Doroshov. Dodao je da će istragom utvrditi može li za ovaj 'neobičan incident' netko uopće biti optužen i za što bi ga se eventualno moglo teretiti.

Ravnatelj srednje škole Da Vinci Tyler Millsap u pismu roditeljima napisao je kako "ne postoji zdravstveni rizik za učenike naše škole".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:12