StoryEditor
NAKON PORAZA

BUJANEC 'Gadi mi se ulaziti u procjene tko je veće ili manje zlo. Idem na godišnji' CULEJ 'I za Kolindu ako treba protiv Milanovića!'

 
Velimir Bujanec
 Ronald Gorsic / CROPIX

Velimir Bujanec, TV voditelj koji je otvoreno podržavao predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, oglasio se na Facebooku i komentirao rezultate izbora.

Neformalni Škorin glasnogovornik kaže da bi bilo luzerski sada govoriti o izbornoj krađi, iako tvrdi da mnoge poruke koju dobiva 'od ljudi koji se ne skrivaju iza lažnih profila, upućuju na velike nepravilnosti, naročito u Dalmaciji i Hercegovini'.

Tvrdi da ga od jutra ispituju koga će podržati u drugom krugu.

"Nikoga! Nakon večerašnje Bujice, koja će pojasniti mnoge stvari, idem na godišnji odmor i vratit ću se u eter poslije Sveta tri kralja. Gadi mi se uopće ulaziti u procjene tko je veće ili manje zlo, gnušam se već i od same pomisli da moram birati između lijevog i desnog krila Udbe. Na moralne ucjene ne pristajem", poručio je Bujanec na Facebooku.

Kaže da ni Milanović, ni Kolinda ne ispunjavaju uvjete kojima bi zavrijedili njegovu medijsku potporu.

"I na kraju, najvažnije. Dr. Miroslavu Škori, a naročito njegovoj predivnoj, časnoj i hrabroj supruzi, nikada ne bih mogao pogledati u oči, kada bih sada odigrao kukavički i kada bih se prodao za novac onima koji nisu birali sredstva kada su udarili na njezino dostojanstvo i osobni integritet. Ej, licemjeri, dirnuli ste čovjeku u obitelj, a sada tražite našu potporu?! Ne bu išlo! Imat ćete drugo poluvrijeme s nama na jesen, kada će nas biti pun Hrvatski sabor", napisao je Bujanec i prognozirao da će njihova opcija osvojiti više od 30 mandata na parlamentarnim izborima.

Culej: 'I za Kolindu ako treba protiv Milanovića'

Saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej, koji je u prvom krugu otvoreno podržavao Miroslava Škoru, u razgovoru za N1 kaže da će sada učiniti sve samo da Zoran Milanović ne dođe na Pantovčak, pa i podržati Kolindu Grabar-Kitarović.

"Dolazak Milanovića na vlast bila bi katastrofa za mene", rekao je Culej za N1.

Na pitanje znači li to da će podržati i Kolindu Grabar-Kitarović odgovara: "Sve znači sve. Andrej Plenković je rekao da se dite treba vratiti materi pa neka onda dobro pogleda na svu dječicu oko sebe", rekao je Culej.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 12:05