BEZAZLENA ŠALA

'ČINI SE DA MALE BEBE BAŠ NE VOLE LJUTI UMAK' Mladi tata se našalio na Facebooku, a neki mu dušebrižnik poslao policiju na vrata

 Profimedia, BSIP

Jedan mladi otac kaže da mu su mu božićni blagdani uništeni nakon nedužne objave na Facebooku u kojoj je napisao da je slučajno svojoj bebi dao ljuti umak nakon čega mu je na vrata pozvonila policija, piše Mirror.

Paul Dawson je ostao zapanjen nakon što su dva policajca pokucala na vrata njegovog doma u Stocktonu i pitali ga je li istina da je svojem petodnevnom sinu Benu dao ljuti umak.

Bizarni incident dogodio se nakon bezazlene objave na Facebooku u kojoj Paul kaže: 'Čini se da male bebe stare tek pet dana ne vole kad im tata koji je prije jeo ljuta pileća krilca stavi prst u usta. Nenamjerno, moram naglasiti. Lol.'

39-godišnji Paul kasnije je ovako opisao 'incident'.

'Moj sin je rođen na samu Novu godinu, a par dana kasnije ja i moja partnerica Lorencia otišli smo nešto pojesti. Lorencia je dojila malenog, a ja sam jeo pileća krilca. Nakon nekog vremena dala mi je bebu da može i sama nešto pojesti, a ja sam obrisao prste u maramicu i uzeo Bena u naručje. On nije bio presretan zbog toga, pa sam mu, da ga utješim, stavio prst u usta, potpuno zaboravljajući što sam prije toga jeo. Ben je napravio čudnu facu i to je zapravo bilo sve', kaže Paul.

Smiješnu zgodu je opisao na Facebooku ne sluteći da će ga zbog toga posjetiti policija.

'Kad sam otvorio vrata, jako sam se iznenadio ugledavši policajce. Pitao sam ih što trebaju, a oni su me upitali: 'Pa zar ne znaš?'' Rekao sam im da nemam pojma. Tad su mi rekli da im je netko dojavio da svojem malom sinu dajem ljuti umak. Nisam mogao vjerovati da me netko prijavio. Morao sam pozvati Lorenciu da im razjasni čitavu zbrku', ispričao je Paul.

Kaže da ga je prilično uznemirila činjenica da je netko pozvao policiju radi objave na Facebooku.

'Pitao sam policajce jesu li uopće pročitali što sam napisao na Facebooku, a kad su mi rekli da nisu, na njihovim se licima vidjelo da je i njima neugodno. Ispričali su se, rekli da poziv nije bio potreban i otišli', kaže Paul.

Dodao je i kako mu nije jasno da netko zbog ovako benigne objave na Facebooku zove policiju, pogotovo kad se zna da je policijskih službenika premalo.

Iz policije su potvrdili da su zaprimili dojavu te da su na mjesto događaja poslana dva policajca koji su nakon razgovora s roditeljima utvrdili da sigurnost djeteta nije ugrožena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:35