JAVNI SKANDAL

PAR SE SEKSAO USRED PARKA PUNOG DJECE I RODITELJA Zgrozili brojne posjetitelje otvorenog koncerta u glavnom gradskom parku

 AFP

LONDON - Par sredovječnih Britanaca našao se na suđenju zbog ‘posebno odvratnog’ ponašanja za vrijeme prepunog koncerta u Hyde Parku.

Na koncertu koji je organizirao BBC Radio 2 upravo je nastupala grupa Paloma Faith, kada su se Simon Murphy (48) i njegova djevojka Lisanne Beck (47) upustili u seksualni odnos, uključujući i oralni seks, ured prepunog parka gdje su bile i brojne obitelji s djecom.

Sudac Charles Wide bio je posebno oštar, jer su odbili priznati nedjelo, zbog čega bi vjerojatno zaradili samo upozorenje.

Porota je u samo tri sata donijela presudu u kojoj su proglađeni krivima za djela za koja ih se teretilo - kršenje javnog morala nedoličnim ponašanjem. Kažnjeni su s 1000 funti kazne, te 1750 funti sudskih troškova koje moraju platiti do 13. studenog, ili će završiti u zatvoru na tri tjedna.

Premda su ih posjetitelji koncerta snimili mobilnim telefonima, Murphy i Beck su tvrdili kako nisu radili ništa neodlično.

- Samo sam ga protresla jer je spavao, a htjela sam ga probuditi i pomoći mu da ode na toalet, izjavila je Beck.

- Nije bio na WC-u a znam da mu zna biti neugodno u trbuhu jer ima poremećaj probave, kazala je na sudu.

Murphy osobno nije svjedočio na suđenju, ali je policiji izjavio kako nije bio svjestan da se išta neodlično događa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:49