SNIMILE GA NADZORNE KAMERE

'DA, TO SAM JA NA ULAZU U VINKOVAČKI KAUFLAND' Akter urnebesne snimke: 'Dezinficijens mi je djelovao kao sveta voda, prekrižio sam se nekontrolirano'

 
 Screenshot

Otkako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se stanoviti muškarac prilikom ulaska u trgovinu "križa" dezinfekcijskim sredstvom za ruke umjesto svetom vodom, mnogi su se prvo nasmijali, a zatim i zapitali - tko je dotični gospodin kojega su u tom činu snimile nadzorne kamere?

Ispostavilo se da je čovjek koji se ovih dana prometnuo u najveću domaću viralnu zvijedu Damir Jakšić, neovisni vijećnik u Gradskom vijeću Vinkovaca.

Da je on uistinu akter spomenutog videa, potvrdio je na svojoj Facebook stranici - njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Jesam, ja sam ovo prekjučer napravio na ulazu u Kaufland u Vinkovcima. Nije to bilo u nikakvoj zloj namjeri niti da bih se izrugivao s vjerom, jer ja sam vjernik od malih nogu kako su me roditelji odgojili.

Taj dan sam stajao ispred Kauflanda u redu negdje oko pola sata, možda i više, te sam bio cijelo vrijeme zaokupljen nekim svojim mislima. Na ulasku u trgovinu stoji sredstvo za dezinfekciju i meni je to djelovalo kao sveta voda na ulasku u crkvu te sam se, smočivši ruke, nekontrolirano prekrižio. Je li to bila nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, je li to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak - to prosudite sami.

Mišljenja sam da ćemo ovu krizu s virusom prebroditi jedino ako budemo složni i ako se pridržavamo svih pravila ponašanja. Također moramo i vjerovati. Ja čvrsto vjerujem da ćemo mi brzo pobijediti ovaj virus i vjerujem da će nam Bog pomoći u tome. Uz dužno poštovanje svima onima koji ne misle ovako, jer postoje i druga mišljenja koja treba poštovati, sve vas lijepo pozdravljam - i kad sve ovo prođe, dođite u Vinkovce - napisao je Damir Jakšić na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2022 06:12