ZLOSTAVLJANJE DJECE

DADILJA ZAVRŠILA U SUDNICI Sjedila je na kauču s 13-godišnjakom i gledala TV, a onda njegovu ruku zavukla u svoje gaćice...

Dadilja iz Engleske priznala je kako je nagovorila 13-godišnjeg dječaka da joj dira međunožje dok su zajedno gledali televiziju.

Mary-Ellen Mooney (18) čuvala je dječaka u obiteljskom domu kada je jedan njegov prijatelj pozvonio na vrata, a ona mu je otvorila.

S 13-godišnjim dječakom koji je došao u posjet prijatelju, sjela je na kauč u dnevnom boravku. Dok su gledali TV, počela ga je zavoditi, a onda se par počeo 'maziti'.

Mooney je tada zgrabila ruku dječaka i navela ga da joj dira genitalije tako što je stavila njegovu ruku u njezine gaćice.

- Vjeruje se kako je sve trajalo nekoliko minuta, a par se pritom ljubio u usta - kazao je na suđenju tužitelj Richard Milne u sudnici u Amershamu.

No, Mooney tu nije stala. Samo nekoliko dana nakon nastavila je nagovarati istog dječaka na seks, šaljući mu poruke putem Facebooka i opisivajući pritom što bi mogli raditi kad se ponovno sretnu.

Na sudu se čulo kako se obitelj dječaka suprotstavila Mooney i prijavila je policiji.

TInejdžerica koja je radila kao prodavateljica osiguranja, sada se suočava sa zatvorskom kaznom, a osuđena će biti 10. studenog.

Prošlog tjedna dadilja Jade Hatt (21) pošteđena je zatvora nakon što je otac dječaka kazao kako je njegov sin lud za seksom i kako to nije bilo seksualno zlostavljanje, već je bilo sinu 'na ponos'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 13:06