UVJETNA KAZNA

DADILJU KOJA JE VODILA LJUBAV S 11-GODIŠNJIM DJEČAKOM NJEGOV OTAC SPASIO IZ ZATVORA 'Za mog sina ovo je uspjeh'

 Facebook

Dadilja iz Velike Britanije koja je seksualno iskoristila 11-godišnjaka kojeg je trebala čuvati, pošteđena je zatvora nakon što ju je dječakov otac obranio.

Na suđenju je kazao kako je njegov sin opsjednut seksom i kako mu je seks sa Jade Hatt (21), koja ga je zavela dok jedan dan nije bio u školi, uspjeh.

Sudac joj je dao uvjetnu kaznu obrazlažući da je Jade nezrela dok je njezina žrtva neobično zrela, što je smanjilo razliku u godinama.

Dječakov otac, koji je također bivši ljubavnik dadilje Hatt, kako je njegov sin žudio za iskustvom i zamolio da dadilju poštede zatvora zbog seksualnog čina.

Otac je Jade Hatt unajmio šest ili sedam puta. Taj put kada se incident dogodio došla je u kuću oko 11.30 sati. Dječak je ležao na krevetu, a ona ga je 'zajašila', i skinula svoju pa njegovu odjeću.

- Sudeći po njemu - seksualni odnos je trajao poprilično kratko - oko 45 sekundi. Ona mu je tada rekla da je uživala, a on je kazao kako on nije.

Navodno je otac primijetio da sin ima ljubavni ugriz na vratu, a onda pročitao poruke koje je Hatt slala 11-godišnjaku otkrivajući što se dogodilo.

Hatt, koja je potom uhićena i optužena, kazala je da joj je dječak rekao da ima 15 godina, iako joj je njegov otac prethodno kazao kako ima 11.

- Znam da joj je rekao da ima 15. Izgleda starije nego što zaista jest. Lud je za seksom - kazao je njegov otac.

Hatt je dobila šest mjeseci uvjetno, sedam godina bit će upisana u registar seksualnih prijestupnika i neće smjeti bez nadzora biti u kontaktu s mlađim dječacima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 08:17