STRAVA IZA ZIDOVA MIRNE OBITELJI

'DALA SAM VAM ŽIVOT PA VAM GA MOGU I ODUZETI!' Par ubio dvoje djece, pokušali ubiti još četvero, a na sudu je otkrivena još jedna šokantna tajna

 
Nesretni Blake i Tristan
 South Yorkshire Police / BEEM / Beem / Profimedia

Roditelji su pokušali otrovom ubiti svoje šestero djece, a kada im to nije uspjelo, zadavili su dvoje njih, 13-godišnjeg Tristana i 14-godišnjeg Blakea.

Nakon stravičnog zločina, otkriven je još jedan šokantan detalj o mirnoj obitelji iz britanskog Sheffielda - Sarah Barrass i njezin partner Brandon Machin godinama su bili u incestuoznoj vezi jer je on njezin polubrat, piše BBC.

Sada su oboje osuđeni na 35 godina zatvora.

Na šokantnom suđenju otkriveni su nevjerojatno bolesni detalji zločina. Majka je mlađeg sina zadavila sa svojom haljinom, a otac je nesretnog Blakea ubio golim rukama. Nakon svega su dječacima zavezali plastične vreće oko glava da budu sigurni da neće preživjeti.

Non Exclusive: ***NO MAIL ONLINE UNLESS AGREED***
A half-brother and sister from Sheffield, engaged in an incestuous relationship, have been given life sentences for murdering their two teenage sons, and a plot to kill their four other children. Sarah Barrass, 35, and Brandon Machin, 39, pleaded guilty to murdering Blake Barrass, 14, and Tristan Barrass, 13, as well as conspiracy to murder four other children under 13.They both received minimum 35-year sentences. The prosecution said Barrass was worried the children were going to be taken into care, where their parentage might be discovered. The pair first tried to poison Barrass' four eldest children using ADHD medication that had been prescribed for some of them. When that failed, the pair strangled and then suffocated Tristan and Blake, the eldest of the six children, on 24 May at their home in the Shiregreen area. They also tried, and failed, to drown another child in the bath. In a police interview, Barrass said she had planned to kill herself afterwards. A visitor to the house told police they had heard Barrass tell her children:
South Yorkshire Police / BEEM / Beem / Profimedia

Tada su uzeli najmlađe dijete i pokušali ga utopiti u kadi, ali nikako im nije uspijevalo. Naposlijetku su nazvali policiju i ispričali što se desilo.

Sarah je djeci redovito govorila: 'Dala sam vam život pa vam ga mogu i oduzeti'.

Policija je izvjestila da je par od svih tajio svoj odnos, a budući da su počeli strepiti od toga da će biti otkriveni, smislili su podli plan.

Krajem svibnja djeci su dali šaku tableta protiv ADHD-a koje su prepisane jednom od mališana. Djeca su odbijala, ali su ih natjerali. Mislili su da će zaspati preko noći i neće se probuditi, ali su bili u krivu.

Budući da su bili uvjereni da će njihov incest biti otkriven, a djeca poslana u dom danima su proučavali na internetu koji su najbolji načini ubojstva. Nakon svega je Sarah planirala ubiti i sebe.

Cijela zajednica je u šoku, a susjedi su ispričali da im je ovakva tragedija nezamisliva.

"Dio našeg srca je umro na dan kad su umrla njih dvojica", rekao je Matthew Saunders, prijatelj dječaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:54