BEZ IZGOVORA

DAME, NE KOMPLICIRAJTE, MUŠKARCI SU JEDNOSTAVNI! Postoji samo jedan jedini stvarni znak da mu je uistinu stalo do vas i da želi vezu

 iStock

Možemo unedogled raspredati i lamentirati o tome koje sve znakovi pokazuju i dokazuju da je muškarcu doista stalo do vas. Možda vas svaki dan dočeka poruka za dobro jutro ili uvečer za laku noć, možda redovno primate cvijeće dok ste na poslu, razgovarate po cijele dane, a možda imate kraj sebe muškarca koji vam nikad ne zaboravlja dati kompliment.

Međutim, postoji samo jedan stvarni znak da mu je stalo do vas, piše kolumnist portala YourTango , jedna stvar koja je doista važna.

Muškarac koji je iskreno zainteresiran za vas, bez obzira koliko zaposlen bio, uvijek će naći vremena da se vidite. Bez izgovora, bez laži, bez uzaludnih obećanja.

‘Kad upoznam ženu koja mi se sviđa, dopisivanje i sve ostale zabavne stvari koje idu uz to su sjajne, ali zapravo samo povećavaju moju želju da je vidim i provedem neko vrijeme s njom’, piše.

Naravno, postoje muškarci kojima treba malo više poticaja pa će vaš prijedlog o zajedničkom druženju svakako pomoći. Međutim, velika je vjerojatnost da će muškarac, kad po porukama bude siguran da ima ‘zeleno svjetlo’, stvar uzeti u svoje ruke i pozvati vas van.

Vrlo je jednostavno - muškarac koji je zainteresiran za vezu i odnos s vama, uložit će i vremena i truda da to ostvari. Svoje će vrijeme utrošiti na to da bi vas došao vidjeti, da bi potaknuo suvislu konverzaciju, ukratko - svoje će vrijeme utrošiti na vas.

No, nemojte se zavaravati - veza kao i sve ostalo zahtijeva ulaganja s obje strane i ako vi ne dajete ništa, ne možete puno ni očekivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. siječanj 2023 00:32