GLUP I GLUPLJI

DILERI PRIJAVILI TINEJDŽERE KOJI SU IM UKRALI TRAVU 'Napali su nas i opljačkali! Što su nam uzeli? Jel' to bitno?'

 ThinkStock

Policija u u mjestu Westlake u Ohaiu prošloga tjedna primila je neobičan poziv dvojice muškaraca koji su tvrdili da su napadnuti i opljačkani od strane grupe tinejdžera. No, zaboravili su spomenuti da su istim tim dječacima na parkiralištu prodavali travu.

Dileri s parkirališta ispred restorana Taco Bell Sebastian Wozniak i Anthony Klier, na pitanje policije što su uopće tamo radili s tinejdžerima dali su u najmanju ruku neobičan odgovor. Vjerojatno se nisu mogli sjetiti ničeg pametnijeg pa su kazali kako su se našli kako bi 'vježbali staru sjednjovjekovnu borilačku vještinu'. Policiji se čitav slučaj učinio apsurdnim pa su nakon detaljne istrage utvrdili da su muškarci koji su prijavili krađu zapravo dileri. Posebno im se sumnjivim učinilo to što Wozniak i Klier uporno odbijaju priznati bez čega su ostali te večeri na parkiralištu.

Na koncu je utvrđenu da su sjeli s dječacima u automobil te su im namjeravali prodati marihuanu u vrijednosti 80 dolara. No, prepredeni tinejdžeri pošpricali su ih sprejem i s drogom pobjegli u neutvrđenom pravcu.

Nesretni dileri sada su završili iza rešetaka gdje čekaju suđenje za prodaju marihuane i ometanje pravde. Banda tinejdžera, pak, slobodno luta ulicama Westlakea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:43