NAJBOLJI POSAO?

DJEVOJKA KOJOJ JE POSAO TESTIRANJE SEKS-IGRAČKI 'Pomažu mi mama i pet sestara... uživam u poslu'

 Facebook

Karleen Howden (30) iz Londona tvrdi da ima najbolji posao na svijetu, a koliko u njemu uživa govori i činjenica da neke proizvode šalje svojoj majci da ih isproba. Njezin je posao, naime, testiranje seks-igračaka za trgovinu Ann Summers.

Karleen ne smatra da bi pričanje o seksualnom životu trebao biti tabu, pa tako i sa svojom majkom Elaine Howden (53) izmjenjuje iskustva.

- Između nas nema tajni, pa nam ni ovakve stvari nisu čudne - tvrdi Karleen koja svakog tjedan isproba najmanje dva nova proizvoda i na internetu objavljuje recenzije kako bi pomogla drugima u odluci prilikom kupovine.

- Nedavno sam preko Facebooka tražila volontere da testiramo nove igračke i odaziv je bio fantastičan. Ponekad me ljudi znaju iznenaditi. Primjerice, neki koji su na izgled vrlo tihi, u četiri zida se pretvaraju u domine - priča Karleen, no inzistira da njezin posao nije samo zabava. Njezini kolege ne žele testirati baš sve što im dođe pod ruku, no Karleen pristaje na sve.









- Neke upute o uporabi znaju biti jako specifične i morate ih uzeti za ozbiljno. Također, moj poslodavac želi iskrenu recenziju i nema smisla da svim proizvodima dajem dobru ocjenu - tvrdi Karleen koja se sa svojim dečkom seksa svaki dan.

- Nema problema s mojim poslom i ne smetaju mu stvari koje donosim kući. Nekad testiramo igračke zajedno, a nekad svaki ponaosob.









Zbog prirode njezinog posla, i njezina obitelj kao i prijatelji sada puno otvorenije pričaju o svojim seksualnim životima.

- Imam pet sestara i svima šaljem igračke da ih isprobaju - tvrdi Karleen.









Priznaje kako joj je najbolji proizvod tzv. 'vibrator zec' i veseli ju što tu spoznaju može podijeliti s drugima.

- Ne mislim da bi seks trebao biti tabu tema. To je dio svakodnevnog života i svatko to radi - zaključila je Karleen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 14:33