IZVANREDNA AKCIJA

DODO.HR POKLANJA Samo danas: rezervirajte svoj besplatan pregled i 100 kn popusta

Dodo.hr vas spaja s dobrim doktorima u privatnim ordinacijama i poliklinikama, a samo danas se možete naručiti na besplatnu kompjutorsku provjeru vida u optici Salus u Zagrebu. Svaki Dodo.hr korisnik dobit će i 100 kn popusta na ukupnu kupovinu.

Visokoobrazovani stručnjaci iz Salus optike uspješno će zadovoljiti sve vaše potrebe koristeći najbolju svjetsku opremu te pronaći savršeno rješenje za vaš vid. Već sad možete posjetiti Dodo.hr, vodeći domaći servis za naručivanje kod liječnika, i zakazati svoj termin za besplatan pregled.

VAŽNOST ZDRAVOG VIDA

- Čak osamdeset posto svih informacija ljudi primaju putem vidnog osjeta, te je to jedan od ključnih razloga zašto je važno redovito pregledavati oči te po potrebi korigirati vid bilo odgovarajućim naočalama ili kontaktnim lećama. Najčešće pogreške oka su miopija (kratkovidnost), hiperopija (dalekovidnost), presbiopija (staračka dalekovidnost) te astigmatizam. Potpuna korekcija vida poboljšava kvalitetu života i sigurnost te doprinosi poboljšanju funkcije oka. Nepotpuna ili nekorigirana oštrina vida može uzrokovati brže umaranje i glavobolje a vid se može još više pogoršati. Zbog svega toga je vrlo važno redovno kontrolirati vidnu oštrinu u specijaliziranim ustanovama, savjetuje očni optičar Aleksandar Paulin iz Salus optike.

Ako se odlučite osvježiti svoj izgled novim dioptrijskim naočalama, kupiti nove kontaktne leće ili se počastiti sunčanim naočalama nekog od poznatih svjetskih brendova, Dodo.hr i Salus optika poklanjaju vam i 100 kuna popusta. Za Dodo.hr korisnike besplatan je i parking u Importanne galeriji.

Posjetite www.Dodo.hr i u manje od minute odaberite i rezervirajte svoj termin za besplatni pregled. Akcija traje samo danas, u četvrtak 11. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:28