ZAVRŠIO NA OPERACIJI

'DOKTORE, IMAO SAM NEZGODU U KUPAONICI...' Liječnici ostali u šoku kad su otkrili s kakvim im je problemom došao mladić: 'Nisam si ga metnuo sam!'

 
 cc

Muškarac u dobi od 26 godina završio je u bolnici u indijskom gradu New Delhiju nakon što je, požalio se liječnicima, "imao malu nezgodu u kupaonici".

Medicinsko osoblje koje ga je zaprimilo poslije pregleda ostalo je u potpunom šoku - naime, pacijentu su u rektumu pronašli - 15,2 centimetra dugačku - "glavu" tuša!

Na pitanje kako je do spomenutog bizarnog incidenta uopće došlo, mladić je odgovorio kako se poskliznuo i pao pri čemu se dio tuša zabio i zaglavio u njegovoj stražnjici! Insinuacije da si je sam ugurao "glavu" tuša u rektum oštro je odbacio, prenosi NY Post.

Kako bi uopće došao do bolnice, nesretni Indijac morao je razmontirati čitav tuš.

Liječnici su mu strani predmet izvadili pod općom anestezijom, a isti, srećom, nije izazvao nikakva oštećenja rektuma. Mladić je poslije 48 sati provedenih u bolnici pušten kući.

Dr. Peeyush Kumar poslije je izjavio kako većina ljudi, koji su imali slične nezgode, od srama ne žele reći istinu, ali liječnicima je u većini slučajeva sasvim jasno kako je do zaglavljenja stranih objekata u stražnjici došlo "zbog dobrovoljnog umetanja istih u erotske i seksualne svrhe".

- Ne biste vjerovali, ali iz rektuma smo vadili sve i svašta - boce, limenke, staklene žarulje, kamenje, štapiće, voće, povrće, vibratore... Dvije trećine pacijenata bili su nam muškarci u 30-im i 40-im godinama - rekao je dr. Kumar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:52