NASTAVAK KAMPANJE

DOZNAJEMO: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ PLANIRA IĆI NA SUČELJAVANJA NA TRI TELEVIZIJE Izvor blizak stožeru: 'Debate će biti ključne!'

 
Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović
 Darko Tomaš / Goran Mehkek / Hanza Media

U nastavku kampanje bit ćemo fokusirani na dvije stvari, jedno su sučeljavanja, Kolinda Grabar-Kitarović planira gostovati na sučeljavanjima na sve tri televizije, a drugo, stavit će se težište na ideološke poruke jer će se odsad bitka voditi između lijevog i desnog pola - otkriva nam izvor blizak stožeru Kolinde Grabar-Kitarović, koja je, pak, jučer poslala poruku da će napraviti "pauzu" od kampanje za vrijeme božićnih blagdana te da s aktivnostima nastavlja 27. prosinca.

- U planu više nisu skupovi, nego će fokus biti na sučeljavanjima i većem angažmanu na društvenim mrežama, pa i intervjuima - govori nam naš izvor.

Naš drugi sugovornik iz vrha HDZ-a također kaže da je postignut dogovor da se Grabar-Kitarović u nastavku kampanje, odnosno u drugom krugu izbora za predsjednika mora maksimalno fokusirati na sučeljavanja.

- Sučeljavanja će biti ključna stvar, kao i mobilizacija HDZ-ova članstva na terenu. Ali sada slijedi priprema za sučeljavanja kojih će možda biti i više od tri, jer će biti i onih radijskih, no ideja je da Grabar-Kitarović sudjeluje u apsolutno svim sučeljavanjima - kaže nam naš sugovornik i dodaje da se na sučeljavanju u prvom krugu Grabar-Kitarović dobro nosila. U stožeru Grabar-Kitarović s obzirom na rezultate u prvom krugu predsjedničkih izbora utvrdili su da čak 51 posto birača pripada desnom polu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:59