PROSIDBA OTIŠLA KVRAGU

DRAMATIČNI PRIZORI Golemim kranom došao ljubavnici pred prozor, dizalica tresnula u krov kuće

 AFP

Šest stanova u nizozemskom gradu Ijsselsteinu u subotu je moralo biti evakuirano zbog prosidbe koja se iz romanse pretvorila u potencijalno smrtonosnu situaciju.

Neimenovani je muškarac, naime, svoju dragu naumio zaprositi iz košare na golemom kranu koji ga je trebao dopremiti do prozora spavaće sobe u kojoj se u subotu prijepodne nalazila odabranica njegova srca.

Ideja je bila da joj otpjeva nekakvu pjesmu i zatim zatraži njezinu ruku, no kran je bio prevelik zalogaj za kamion koji ga je dovezao. Dizalica je, naime, svojom masom kamion uspjela nagnuti na bok, nakon čega je, s nesretnim mladoženjom, tresnula u krov i napravila oveću rupu.

Muškarac se uspio izvući iz košare neozlijeđen te je svoju djevojku za ruku pitao na konvencionalan način. Lokalni mediji izvještavaju da mu je rekla 'DA' te da je par, nakon kraćeg informativnog razgovora u policijskoj stanici, otputovao za Pariz kako bi proslavili početak svog skorog bračnog života.

No, nevoljama s dizalicom tu nije bio kraj jer je prilikom pokušaja izvlačenja ponovno tresnula u krov i ovoga ga puta u potpunosti uništila. Taj je trenutak zabilježen kamerom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 08:59