DEMANTI

Dunja Mutevelić: Nisam provela noć u policiji na otrežnjenju

Prošlu subotu uopće nije bila u Republici Hrvatskoj, tako da se ništa od navedenoga u članku nije moglo dogoditi
Voditeljica Lota Dunja Mutevelić

Potpuno je netočna i neistinita informacija navedena u naslovu članku da je navodno gđica Dunja Mutevelić "noć provela u policiji na otrežnjenju" , kao i većina ostalih tvrdnji iznesenih u članku da bi je navodno "nakon večeri provedene u narodnjačkom klubu zaustavili policajci u vidno pijanom stanju", da je "prenoćila u zatvoru", da je "umjesto da se skrušeno pokori novčanoj kazni strogih policajaca, jer je napuhala više od jednog promila alkohola, pokazala žestoki temperament", da se "počela svađati s dvojicom policajaca pa je upravo zbog takvog ponašanja i previše popijenih pića uz ritmove tubro folka privedena na triježnjenje u policijsku postaju", da je "kući puštena tek idući dan poslijepodne", te da ju je autor predmetnog članka pokušao kontaktirati u svezi predmetnog članka.

Dunja Mutevelić prošlu subotu uopće nije bila u Republici Hrvatskoj. Isto tako, nikada nije noć provela na policiji na otrežnjenju, niti je ikada prenoćila odnosno uopće bila u zatvoru. Također nije incidentna osoba, te nikada nije izazvala prometni niti bilo koji drugi incident.

Stoga Dunja Mutevelić smatra da je predmetni članak napisan potpuno senzacionalistički i tendenciozno sa očitom namjerom da je onemogući u njenoj daljnjoj karijeri.

Dunja Mutevelić po odvjetniku Zoranu Krajinoviću iz OD Krajinović i Jurčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:28