NEVJEROJATNA PRIČA

DVOJNICA ANGELINE SILOVALA TAKSISTA 'Ljudi pogledaju mene pa nju i onda se smiju'

 Facebook

Rumunjska dvojnica hollywoodske glumice Angeline Jolie, 31-godišnja Luminita Perijoc, osuđena je na uvjetnu kaznu zbog silovanja i nanošenja tjelesnih ozljeda taksistu Nicolae Stanu (35).

Rumunjski taksist nije ni slutio da će ga prvo seksualno napastvovati, a onda i izbosti nožem žena koja nevjerojatno nalikuje na slavnu glumicu, no upravo mu se to dogodilo kada je odlučio do obližnjeg hotela u malom rumunjskom gradiću prevesti tada 30-godišnju Perijoc.

Nakon vožnje, ona ga je ljubazno zamolila da joj pomogne prenjeti stvari do sobe. No, kada su došli do vrata djevojka mu je ponudila seks. Kada ju je odbio ona je vidno pobjesnila, pa mu je zaprijetila nožem. Ugurala ga je u sobu i prisilila da se skine.

Potom ga je natjerala na spolni odnos s njom. No kako nije bila zadovoljna njegovom izvedbom, nesretni muškarac morao ju je još jednom zadovoljiti.

Potom ga je prisilila i da ju oralno zadovolji. Iako je počeo ispunjavati i tu njenu želju, počela ga je bosti nožem. Stan se uspio otrgnuti i zabarikadirati u kupaonici hotelske sobe, otkud je pozvao policiju.

Perijoc je optužena i prvotno osuđena na čak pet godina zatvora, no sud je ipak odlučio zamijeniti kaznu uvjetnom, nakon što je otkriveno kako je u vrijeme napada bila na teškim analgeticima, koje je uzimala nakon operacije.

Stan danas tvrdi kako mu susjedi uništavaju život.

- Svi znaju tko je ona i kako izgleda. Vide mene pa pogledaju nju i onda mi se smiju. Ali ja vam kažem da je sa mnom u sobi bila miss Rumunjske ja više ne bih mogao. Barem ne dok mi pod vratom drži nož, ispričao je nesretni muškarac koji je inače oženjeni otac troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 08:05