NE ZNA GUBITI

ENGLESKI NAVIJAČ UHIĆEN JER JE UDARIO POLICIJSKOG KONJA Očajni 23-godišnjak na životinji je iskalio svoj bijes zbog gubitka u polufinalu od Hrvatske

 
 Henry Nicholls/Reuters / Twitter

Poraz od Hrvatske pokazao je da su Englezi prilično loši gubitnici.

Dokaz tome je i primjer iz Weston-super-Marea gdje je jedan navijač engleske reprezentacije uhićen jer je šakom udario policijskog konja u očaju nakon gubitka u polufinalu, piše Mirror.

Policajci na konjima patrolirali su malim mjestom na zapadnoj obali Walesa i nastojali držati pod kontrolom razjarene navijače, kad je jedan dotrčao do konja i opalio ga šakom po glavi čak tri puta.

23-godišnji muškarac je uhićen pod optužbom da je napao policajca i njegovog konja koji, srećom, ipak nije teže ozlijeđen.

Sutradan policija je na Twitteru objavila sliku konja uz obavijest da je životinja dobro.

Glavni inspektor John Holt je rekao: 'Ovakvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i učinit ćemo sve da svi uključeni u ovaj incident budu propisno kažnjeni. Osuđujem udaranje policijskih konja koji su ondje bili kako bi pomogli očuvanju reda nakon utakmice. I dok su engleski junaci sve nas učinili ponosnima tijekom prvenstva u Rusiji, osobe koje su napale konja trebale bi se sramiti i ne zaslužuju da ih se zove navijačima engleske reprezentacije.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:12