PREVELIKA DOZA

FATALNI TULUM NEUTAŽIVE EKIPE Otrovao se melemom za reumu i preminuo! 'Mislili smo da pijemo rakiju od oraha!'

 Colourbox

Miloš Milunović (60) iz Mrčajevaca u Srbiji preminuo je u nedjelju nakon što je popio alkoholni melem za reumu. U bolnici su završila i trojica mladića koja su popila isti napitak, piše Blic.

Četiri prijatelja našla su se u četvrtak tokom dana u kući Dragana Petrovića u Mrčajevcima, gde im je domaćin donio bocu u kojoj je mislio da se nalazi orahovac. Iako su skloni dobroj kapljici, cijeloj ekipi naglo je pozlilo nakon samo jedne čašice.

- Nisu znali šta im se događa. Kažu da su dobili jake halucinacije. Činilo im se da se zidovi i predmeti kreću po kući. Najgore je bilo Milunoviću, koji je završio u bolnici. Poslije je u bolnici završio Petrović dok su ostali otišli kući. Jedan od njih skinuo se gol i počeo valjati po travi, misleći da se kupa u moru. Ukućani su ga u šoku gledali, ali nije htio ići kod kod doktora - za Blic je rekao zajednički prijatelj četvorice muškaraca.

Nekoliko sati kasnije kod Petrovićeve kćeri na tulum došlo je desetak prijatelja i ona im je ponudila rakiju koja je ostala na stolu. Petorica mladića uzrasta od 17 do 20 godina popili su samo gutljaj prije nego što su osjetili da im se nešto događa.

Milunović je kao srčani bolesnik prebačen na intezivnu njega. Poslije 24 sata bilo mu je bolje, ali mu je u nedejlju opet pozlilo, te je preminuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:19