PAD BRAZILA

FAVORITI KLADIONICA Prvak će biti Argentina, Zlatna lopta ide Messiju, a Zlatna kopačka Rodriguezu!

Zbrajajući koeficijente koje na svim paralelama i meridijanima nude sportske kladionice, ispostavlja se zaključak da je trenutačno prvi favorit za zlato Argentina, pa bi jedan dolar uložen na nju donio 3,3. U isti su razred spakirani Brazilci i Nijemci sa 3,6, a najlošije kotiraju Nizozemci sa 4,6. To je prvi put otkad su u svoje ponude bookmakeri uvrstili klađenje na novog svjetskog prvaka da Brazil nije prvi favorit!

James Rodriguez istaknut je kao glavna opcija za najboljeg strijelca prvenstva (koeficijent 1,7), iako je za njega turnir završen. Zabio je Kolumbijac dva gola više od Messija (koeficijent 5) i Müllera (koeficijent 6), koji imaju još dvije utakmice za odigrati. Messi je glavni favorit za najboljeg igrača turnira, odnosno Zlatnu loptu (koeficijent 2,5) ispred Rodrigueza (4), Robbena (5) i Davida Luiza (7). Neuera (1,7) bookmakeri vide kao najboljeg vratara turnira.

Inače, sudački favorit kladionica za djlitelja pravde u finalu SP-a je Uzbekistanac Ravšan Irmatov, slijede Europljani Cakir (Turska), Webb (Engleska) i Rizzoli (Italija)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:02