MAJSTOR DRUŠTVENIH MREŽA

FOTO: DEJAN LOVREN OVOM JE FOTOGRAFIJOM 'POKORIO' INSTAGRAM 'Ono kad te mama pozove da dođeš s prijateljima na palačinke...'

 
 Richard Heathcote / Getty Images

Obrambeni igrač Vatrenih Dejan Lovren iznimno je aktivan na društvenim mrežama tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji i nakon što je Hrvatska na krilima Subašić u lutriji jedanaesteraca izbacila Dansku, Lovren je na Instagramu odlučio proslaviti sa šaljivom objavom.

Stoper je tako objavio fotografiju na kojoj se može vidjeti kako Luka Modrić i Mateo Kovačić slave okrenuti leđima golu, dok Josip Pivarić, Andrej Kramarić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko, Ante Rebić i on u ekstazi započinju trk prema Danijelu Subašiću koji je netom prije obranio jedanaesterac Nicolaiju Jørgensenu.

Uz tu je fotografiju napisao sljedeće: "Ono kad te mama pozove da dođeš sa prijateljima na palačinke sa Nutellom."

Fotografija je u tri sata od objave prikupila blizu 100 tisuća lajkova, a neki su primijetili da pošto Kovačić i Modrić ne trče prema "nutelli" da im neće ništa ostati. "Sudac je ljut jer nije pozvan", napisao je jedan od komentatora.

Ovo nije prvi puta da je Lovren zabavio svoje pratitelje na Instagramu. Stoper Liverpoola objavio je i kako je Vrsaljeko obrijao Kovačića na "nulu" nakon što ga je nepoznati frizer poprilično loše ošišao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:22