VILETINA NA KOTAČIMA

FOTO EleMMent Palazzo: Najskuplja kamp-kućica, bolje reći kamp-vila, na svijetu povoljnih 16,3 milijuna kuna

Dobivate i podno grijanje, kamin, mobilni internet, raskošnu spavaću sobu, kupaonu, longe bar... što god poželite

Ako ste ikada tražili vuksuznu vilu, a ne želite imati nekretninu jer ne želite biti ograničeni na jedno mjesto - Marchi Mobile EleMMent Palazzo prava je stvar za vas. Riječ je o najskupljoj kamp-kućici, ili bolje reći kamp-vili, na svijetu. I stoji na prodaju - za 'povoljnih' 16,3 milijuna kuna (1,9 milijuna funti).

Austrijski proizvođač Marchi Mobile u 13-metarsku palaču na kotačima, nazvanu eleMMent palazzo, postavio je sve što jedna luksuzna vila treba imati - prostranu spavaću sobu, krovnu terasu, podno grijanje, lounge bare... Osim toga, u spavaćoj sobi se 'skrivaju' i 101-centimetarski televizor kao i luksuzna kupaonca s ogromnim tušem i odvojenim WC-ima. Vozač ove mobilne vile imat će i vlastitu kabinu.

Proizvođač u opcijama opremanja eleMMenta nudi i mobilni internet, kamin, videonadzor okolice, satelitsku televiziju. Vjerojatno najkičastija opcija su svjetleći elementi karoserije za koje Marchi Mobile tvrdi da poboljšavaju sigurnost tijekom noći.

Ovu će 20-tonsku mrcinu pokretati motor od 510 konjskih snaga, no zbog težine brzina će biti ograničena na 150 kilometara na sat. Za potrošnju goriva nemojte ni pitati, no ako baš morate znati - 18 litara na stotinu kilometara.

Ukoliko budući vlasnik neće biti zadovoljan veličinom eleMMenta prilikom kampiranja moći će ga dodatno proširiti na čak 40 metara kvadratnih zahvaljući dijelu koji se izvlači. Iako se cijena o 16,3 milijuna kuna čini pretjeranom, pripremite se za šok - to je početna cijena. Potencijalni kupci od proizvođača mogu zatražiti što god žele pa čak i da eleMMent umjesto boje bude prekriven dijamantima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:56