OTKRIĆE COURTNEY LOVE

FOTO: GOTOVA POTRAGA ZA NESTALIM BOEINGOM? Cobainova udovica uvjerena da je pronašla avion!

 Facebook

Desetak dana nakon misterioznog nestanka malezijskog Boeinga 777 s 239 putnika i članova posade, potrazi za avionom je, kako se čini, napokon došao kraj. Bivša supruga frontmena Nirvane Kurta Cobaina Courtney Love, koja se i danas pokušava baviti pjevanjem, objavila je na svom Facebook profilu da je otkrila ostatke nestale letjelice.

'Nisam stručnjak, ali izbliza ovo doista nalikuje na avion i naftnu mrlju', napisala je Courtney uz fotografiju na kojoj je crvenom bojom i označila gdje je avion, a gdje je nafta.

NESTANAK MALEZIJSKOG AVIONA PREDVIĐEN JOŠ 2012. GODINE? 'Sve je opisano u njegovoj pjesmi!'

Snimku je skinula s posebne web stranice pokrenute nedugo nakon iščeznuća malezijskog aviona, a na kojoj obični građani mogu pretraživati najnovije satelitske snimke i označiti područje na kojemu pomisle da su nešto pronašli.

Riječ je o stranici Tomnod, o kojoj je Jutarnji već pisao , a prije nekoliko je dana već izazvala globalnu pažnju nakon jednog otkrića nečega što nalikuje na obris aviona na dnu mora.

'Molim se za obitelji putnika leta MH370, a ovo je otprilike milju od Pulau Peraka, gdje su ga zadnji put vidjeli', napisala je još Love i navela točne koordinate mjesta na kojemu misli da je uočila nešto sumnjivo.









Nekoliko sati poslije, na svom je Facebooku objavila još jednu fotografiju, ali ovoga puta s datumima koncerata na svojoj britanskoj turneji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:20