KRALJEVSKI TRETMAN

FOTO: JASTOG, ŠAMPANJAC... Otišao na superluksuzni let koji košta 130.000 kuna, pa sve objavio na blogu

Mladi poduzetnik Derek Low zamijenio je svoje nakupljene nagradne milje za putovanje s najluksuznijim avionom iz Singapura do New Yorka
DCIM\100GOPRO
 dereklow.co

S obzirom na posluženog jastoga za ručak, veliki krevet i dizajnersku kozmetiku ovo bi mogao biti hotel s pet zvjezdica. No nije. Ovo je privatna soba u Singapore Airlines Airbusu A380 - u kojoj let košta zapanjujućih 23 tisuće dolara (oko 130 tisuća kuna).

Mladi poduzetnik Derek Low zamijenio je svoje nakupljene nagradne milje za putovanje s najluksuznijim avionom iz Singapura do New Yorka, a svoje je iskustvo zabilježio fotoaparatom i objavio na svom blogu dereklow.co.

VIP tretman započeo je čim je Low došao u zračnu luku. Zaposlenici Singapore Airlinesa odnijeli su njegovu prtljagu bez vaganja, a njemu uručili 'zlatnu kartu' zajedno s pozivnicom za 'privatnu sobu'.

- Kad sam ušao u svoju sobu, osoblje me pozdravilo imenom. Znali su sve o meni prije nego su me upoznali - napisao je Low koji je potom naručio čašu šampanjca Dom Perignon, smothie od manga i tri različita jela.

U privatnom apartmanu nalazio se veliki krevet, noćni ormarići, televizor, te kožna velika stolica talijanske marke Poltrona Frau.

U kupaonici se nalazila dizajnerska kozmetika Salvatore Ferragama, a na krevetu su ga dočekale Givenchy pidžama, papuče i dekica.

Nakon razgovora s glavnim stjuardom, Low je saznao da su u istom avionu letjeli mnogi slavni glumci, poput Leonarda DiCapria i Morgana Freemana.

Nakon što je avion sletio u New York najveći problem bio je taj kazao je Low, što nije želio napustiti avion.

- Mislim da nikad neću doživjeti bolje iskustvo na letu - zaključio je Low.

U nedavnom istraživanju prvi Singapore Airlines Suites Class proglašen je najboljim prvim razredom na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 03:19