BILO JOJ JE DOSTA

FOTO: OVAKO SE DAJE OTKAZ! Mlada Beograđanka skinula se gola i zamotala u natpis

 Facebook

BEOGRAD - Beograđanka Katarina Jovanović (26) prekjučer je dala ostavku u tvrtci u kojoj je radila dosadan uredski posao. Prema ideji prijatelja Ivana Dekića, odlučila je svoju ostavku direktoru prezentirati na vrlo neobičan način.

Katarina se, potpuno gola, ogrnula u šareni natpis na kojem je pisalo ‘Dajem otkaz,’ i fotografirala se, a slike je stavila u kovertu i poslala šefu, s kojim je inače dobro surađivala, a cijeli događaj je objavila na svojem Facebooku.

- Na posao mi je odlazio cijeli dan. Zato sam prekinula, iako sam imala dobru plaću, rekla je Katarina za Blic.rs.

Katarina je diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije Sveučilišta Megatrend, na odsjeku Upravljanje u kulturi.

- Imam dovoljno godina da mi je jasno kako ovo što sam učinila nije ispravno, ali sam i dovoljno mlada da to ipak učinim. Ustajala sam u šest ujutro i vraćala se kući u šest popodne. Radila sam i svake druge subote. Slobodan vikend mi nije bio dovoljan za odmor. Nisam imala vremena za sebe, za jogu koju vježbam, za druženje s obitelji i prijateljima, za šetnje koje obožavam. I dogodilo se. Samo je nešto puklo, kao kad prestajete pušiti, odlučite prestati to raditi, objašnjava Katarina.

Tvrdi kako ni sa kime nije bila u sukobu, te kako se radi o njenoj osobnoj pobuni protiv kapitalizma, protiv načina rada koji je poguban, pogotovo za žene. Šef ju je, u međuvremenu, pozvao na potpisivanje ostvake.

- Vjerujem u prirodu, vjerujem da čovjek može sebi osigurati ono što mu treba. Već dugo sam vegan, i želja mi je imati svoj vrt, živjeti i hraniti se zrdravo, govori.

Davajući ostavku, nije ugrozila svoju egzistenciju. Tvrdi kako ima gdje spavati, što jesti, plaćene račune, podršku obitelji i prijatelja. S prijateljima planira otvoriti Agenciju za davanje otkaza, što god to značilo, prenosi Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:07