SVE ZA NOVAC

FOTO: 'OVOLIKO ZARADIM U SAMO JEDNOJ NOĆI!' Mlada striptizeta objavila fotografiju hrpe dolara i objasnila zašto je u tom poslu

Tvrdi kako ovim novcem plaća zahtjevan studij na jednom prestižnom tehnološkom fakultetu
 Reddit

Američka striptizeta Menagerii na svom profilu na društvenoj mreži Reddit objavila je fotografiju hrpe novčanica kako bi nekima koji je osuđuju pojasnila zašto se bavi tim poslom i koliko ponekad zaradi u samo jednoj večeri. Njen je status pokrenuo burnu raspravu, a ona je ostalim korisnicima pokušala objasniti prednosti svoga posla.

Na fotografiji je prikazano oko 3.000 dolara. To su, kako je objasnila, samo napojnice. To bi značilo da u godinu dana zaradi oko 120.000 dolara samo u napojnicama.

'Od sada pa nadalje kada me ljudi pitaju zašto se bavim ovim poslom samo ću im pokazati ovu fotografiju', objasnila je mlada striptizeta koja tvrdi kako ovim novcem plaća zahtjevan studij na jednom prestižnom tehnološkom fakultetu u Atlanti.

'Priznajem, ovo je iznimno velika zarada i radi se o duploj smjeni. Inače ovoliko ne zarađujem. Bio je to dobar dan. Ponekad se tako jednostavno dogodi', rekla je.

Obično zaradim između 500 i 1500 dolara po večeri. Kao drugu prednost svog posla navodi puno slobodnog vremena za aktivnosti koje voli.

'Mogu i ne raditi tri mjeseca pa se vratiti ako poželim. Važno je jedino da se ne udebljam!', objašnjava striptizeta.

U razgovoru sa korisnicima objasnila je kako njeni roditelji znaju čime se bavi.

'Rekli su mi da je to u redu dok god se ne drogiram i ne bavim prostitucijom', objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:54