BAŠ KAD STE MISLILI...

FOTO Peruanski šamani izveli duhovni ritual i poništili proročanstvo Maja! Tvrde: Neće biti smaka svijeta 21.12.2012.

Šamani su obredom prikupljali pozitivnu energiju koju su slali svjetskim vođama, među kojima i Baracku Obami i 'vrhovnom vođi' Kim Jong-unu
 AP

Peruanski su se šamani okupili u četvrtak u Limi kako bi izveli duhovni ritual kojim će poništiti proročanstvo drevnih Maja o nadolazećem smaku svijeta 2012. godine.

Odjeveni u tradicionalne peruanske nošnje, Šamani su pozvali drevne bogove kako bi promijenili proročanstvo i očuvali čovječanstvo nakon 21. prosinca iduće godine.

- To se neće dogoditi, svijetu neće doći kraj. Loše stvari poput mržnje, bijesa i osvete se bliže kraju. Rađa se novi, duhovniji svijet mira i ljubavi - rekao je šaman Juan Osco.

Osim poništavanja proročanstva šamani su obredom, koji uključuje bacanje cvijeća, tamjana i lišća koke, prikupljali pozitivnu energiju koju su slali svjetskim vođama, među kojima i američkom predsjedniku Baracku Obami i novom sjevernokorejskom 'vrhovnom vođi' Kim Jong-unu.

U sklopu obreda šamani su predvidjeli da će predsjednica Argentine Cristina Fernandez i predsjednik Venezuele Hugo Chavez pobijediti karcinome s kojima se bore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:40