STRAVA I UŽAS

FOTO: PODSTANARKA IZ PAKLA OSTAVILA STAN U ZAGREBU U NEVJEROJATNOM STANJU Vlasnica: Pazite se ove djevojke. Pogledajte kako mi izgleda stan nakon nje!

 
Ilustracija
 I to je Zagreb / Facebook

U popularnoj grupi na Facebooku I to je Zagreb, gdje članovi izmjenjuju korisne servisne informacije te objavljuju fotografije Zagreba, pojavila se objava koja je podijeljena gotovo 500 puta među korisnicima mreže.

Naime, objavom je korisnica htjela upozoriti ostale na ‘podstanarku iz pakla’. Prema njezinim riječima, radi se o djevojci koja je u razgovoru izrazito ljubazna, no nedostaju joj osnove higijene i pristojnosti. Osim groznog nereda i uništenog namještaja, iza sebe je ostavila i dugove. Kao dokaz priložene su i fotografije stana u kojem je djevojka živjela sa svoja dva psa.

I to je Zagreb / Facebook

I to je Zagreb / Facebook

I to je Zagreb / Facebook

'Pazite se... Traži stan u najam za sebe i svoja 2 psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno se useliti, vjerojatno ju je netko izbacio iz prijašnjeg stana), manipulira, iskorištava i traži izlike da ne dođete u stan dok je tamo. Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po cijelome stanu, smrad koji se osjeti od ulaska u samu zgradu, uništen namještaj, uništen zid i parket, neplaćene režije i sl. Potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam... Podijelite, možda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi’, napisala je članica grupe.

I to je Zagreb / Facebook

I to je Zagreb / Facebook

I to je Zagreb / Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:20