VATRENO VESELJE

FOTO Prava američka božićna čestitka: Snijeg, pokloni, Djed Božićnjak, djeca i - hrpa oružja!

Djeca u ruke mogu dobiti koje god oružje žele, a u pozadini svake fotografije nalazi se višecijevna strojnica Garwood vrijedna gotovo pola milijuna kuna
 Facebook

Božić u Sjedinjenim Američkim Državama oduvijek se razlikovao od onog koji se slavi u našim krajevima. Dok se Hrvati, ali i regija, za božićnih blagdana bave spremanjem kolača, neki odlaze u crkve, neki provode vrijeme s obitelji, Amerikanci u to vrijeme polude za shoppingom, ali i izradom krajnje suludih božićnih čestitki.

No, čak i Amerikanci imaju prvaka u čudnosti. Ove je godine to sigurno klub ljubitelja oružja u Scottsdaleu u američkoj saveznoj državi Arizoni. Svoju su plemenitu nakanu, da se djeca fotografiraju pored Djeda Božićnjaka, začinili eksplozivnom kontroverzom. Doslovno.

Naime, djeca se pored Djeda mogu fotografirati držeći - vatreno oružje, od običnih pištolja da višemilijunskih strojnica.

Cijena fotografiranja je pet dolara, oko 30-ak kuna, za članove kluba te 10 dolara za goste. Djeca u ruke mogu dobiti koje god oružje žele i isprobati ga, a u pozadini svake fotografije nalazi se višecijevna strojnica Garwood vrijedna gotovo pola milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:32