ELEGANTAN I DECENTAN

FOTO: SNIMA SE NASTAVAK 'DOBRIH MOMAKA? Pogledajte zanimljiv modni odabir generala Davora Domazeta Loše u njegovoj omiljenoj emisiji

 
 Screenshot Bujica

Davor Domazet-Lošo (70) hrvatski pisac, političar, vojni strateg i admiral u mirovini, gostovao je u srijedu navečer u 'Bujici', talk-showu Velimira Bujanca.

General Lošo standardni je gost 'Bujice' u kojoj često promišlja geopolitičku strategiju, a sinoć se raspravljalo o aktualnom protjerivanju ruskog veleposlanika. 'Ovo služenje Londonu nema nikakvog smisla', zaključio je Lošo, no gledatelji nisu ostali zatečeni njegovim političkim i geostrateškim stajalištima, koliko njegovim zanimljivim modnim odabirom.

Naime, Lošo je izgledao kao da je upravo stigao sa snimanja neke meksičke sapunice. Nije ostao nezamijećen ni privjesak na lančiću, za kojeg se na društvenim mrežama spekulira da se radi o 'nekoj đinđi iz Međugorja'.

'Jel' se to snima nastavak 'Dobrih momaka?', 'Zanimljiv modni odabir...', samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža koje je 'oduševio' generalov styling.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:40