ONI SU SPREMNI

FOTO: ZG VATROGASCI PODSJETILI GRAĐANE NA OPREZ ZA VALENTINOVO 'Slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da ne pretjerate'

 
 Facebook

Premda je zima i opasnost od požara je puno manja nego ljeti, vatrogasci su i ove godine iskoristili priliku da upozore građane u kakve se sve probleme mogu dovesti, posebno na Valentinovo.

Vatrogasna postrojba Zagreb ponovila je u utorak na svojoj Facebook stranici prošlogodišnju objavu u kojoj moli građane da se ne upuštaju u kojekakve egzibicije iz kojih se ne znaju izvući.

Kako bi pojasnili na što misle, objavili su tri fotografije na kojima vatrogasac pomaže paru koji se našao u vrlo nezgodnoj situaciji - osoba u seksualnoj igri vezana lisicama za radijator nije se mogla osloboditi.

- Sutra je Valentinovo, u kinima igra '50 nijansi mračnije'... Slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da ne pretjerate. Prošle godine smo imali samo četiri intervencije skidanja lisica, ali smo spremni... #samokažemo - stoji na Facebook stranici Vatrogasne postrojbe Zagreb.

Tako su zagrebački vatrogasci još jednom pokazali da su građanima na raspologanju u svako doba dana i noći, no bolje je spriječiti nego liječiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:55