SVI SE PITAJU

FOTOGRAFIJA KOJA JE KORISNIKE DRUŠTVENIH MREŽA PRISILILA NA MOZGANJE Možete li pogoditi koja je od ove tri dame majka?

 Twitter

Nakon što je Kaylan Mahomes nedavno podijelila selfie iz automobila sa sestrom blizankom Kaylom i njihovom majkom, korisnici Twittera ostali su potpuno zbunjeni.

- Mama, moja blizanka i ja - samo kratko stoji u opisu.





A photo posted by #momtwin&me (@momtwinandme) on Feb 3, 2016 at 2:18pm PST





No, s obzirom na to da sve tri djevojke izgledaju jednako mlado i izgledom gotovo isto, tviteraši pokušavaju pogoditi koja od njih je zapravo majka. Fotografija je objavljena 28. siječnja, podijeljena je više od 18 tisuća puta, a prikupila je i više od 29 tisuća lajkova.

Nakon što su vidjele koliku je popularnost postigla njihova zajednička fotografija, trio iz Indianapolisa otvorio je i Instagram profil na kojem dijele svoje zajedničke fotografije. No i dalje ostaje pitanje: Koja od njih tri je majka?

Post koji su podijelile nakon toga mogao bi rasvijetliti ovaj misterij. Riječ je o kratkoj snimci u kojem jedna od njih tri drži kameru dok one poziraju za fotografiju. U jednom trenutku sve se počnu smijati jer su se malo našalile s majkom. - Kad mama misli da fotkaš. Lol - napisale su pored fotografije.





A video posted by #momtwin&me (@momtwinandme) on Feb 3, 2016 at 2:19pm PST





Možda vam to pomogne razriješiti zagonetku ove fotografije koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. Mala pomoć, dama lijevo u videu poprilično je slična onoj u crnom sakou na fotografiji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:49