Hamdija: Majko, rodila si milijunaša!

ZAGREB - Majko, rodila si milijunaša - uskliknuo je Hamdija nakon što je izašao iz Big Brother kuće kao pobjednik i osvajač pobjedničkog čeka od milijun kuna.



Zagrepčanin Hamdija Seferović pobjednik je druge sezone hrvatskog Big Brothera. Rom iz zagrebačke Dubrave os vojio je srca 52 posto glasača, odnosno četiri posto više od svoje sugra đanke Dace Bosančić, koja je posljednja s njim ostala u kući.

Dok su iščekivali da voditeljica Antonija Blaće proglasi pobjednika, Hamdija i Daca nervozno su se držali u ruke, drhteći od uzbu đenja. Kad je Hamdija čuo svoje ime, počeo je vikati od oduševljenja i nositi Dacu po kući uzvikujući njezino ime. Nakon početne euforije, Hamdija je legao na pod i zaplakao, njegovim licem tekle su suze radosnice zbog činjenice da će napokon moći ostvariti svoju najveću želju prije BB-a - kupiti kuću za sebe i svoju obitelj.

- Big Brother, hvala vam lijepo! - vikao je Hamdija dok se nervozno šetao po sobama u kojima je živio posljednja četiri mjeseca. Koliko je bio uzbu đen, Hamdo je zorno pokazao time što se svakih nekoliko sekundi hrabrio govoreći samom sebi: "Možeš ti to".

- Nemoj mi ništa govoriti, ne mogu vjerovati. Nadam se da sve to više neće dugo trajati, izgleda da sam se toliko svidio Big Brotheru da me ne pušta - govorio je Hamdija Antoniji, da bi ga potom "zaskočilo" svih 20 bivših sustanara, koji su u kuću utrčali iz ispovjedaonice kako bi čestitali zvijezdi večeri i ovacijama ga ispratili prema izlazu.

No, najveća ludnica nastala je ispred BB kuće, gdje su se okupili deseci vjernih Hamdijinih navijača iz Dubrave, Hamdijinog kvarta i kvarta u kojemu se nalazi BB kuća. Pjesma "We are the champions" orila se ispred kuće dok se Hamdija pozdravljao s brojnim navijačima od kojih je primao čestitke.

- Hvala, što drugo reći, ima puno ljudi kojima želim zahvaliti, ne znam kako da ovo opišem, u početku sam računao da svaki od nas ima osam posto, a u finalu da ja imam samo tri posto mogućnosti za pobjedu. Ponovno zahvaljujem svim ljudima, a za sve je ovo zaslužna moja prijateljica Hajdi, da nije bilo nje, ne bih ni bio u ovom showu - rekao je Hamdija prije nego što je otišao u studio, gdje su ga čekali supruga Alisa, kći Lorena, sin Lorenzo i otac Vejsir. 

Redoslijed ispadanja: Ivan, Matko pa Daca

Prvi je kuću napustio Ivan, koji je dobio 22 posto glasova gledatelja. Nakon povratka u stvarni svijet nakon 118 dana izolacije dočekali su ga suvoditelji BB-a Renata Sopek i Boris Mirković. Iako je drhtao od uzbuđenja, Ivan je uspio procijediti da je uzbuđen i sretan što je izdržao tako dugo u BB kući.


- Nisam iznenađen što sam izašao prvi, uvijek sam spreman. Zapravo sam iznenađen što sam ostao tu tako dugo - rekao je Ivan prije nego što je skočio u zagrljaj brojnim navijačima ispred kuće, a potom se zaputio u studio, gdje su ga dočekali otac, mama, brat i nećakinja.


- Sretan sam i ponosan na sebe, nisam mislio da ću izdržati tako dugo. Bio sam više svoj nego što nisam. Za neke ljude sam se malo više vezao, a za neke malo manje - kratko je Ivan rekao voditeljici Antoniji Blaće Ivan, prije nego što mu je uručila sponzorske darove - mp3 player, priključak na internet te mobitel.


Matko, koji je izašao desetak minuta nakon Ivana, u podjeli glasova između njega, Hamdije i Dace dobio je 30 posto glasova, što nije bilo dovoljno da uđe među posljednja dva finalista.


- Luda kuća - bilo je sve što je Matko rekao dok je gledao svoje euforične navijače ispred kuće.






Ilija Matanović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:32