PROPAO JOJ PLAN

HTJELA UNAJMITI PLAĆENOG UBOJICU ZA KRVAVU OSVETU 'Sprašite im po dva metka u čelo za svako dijete'

 New Jersey Attorney General

NEWS JERSEY - Denise Marie Nagrodski (52) iz Pennsylvanije imala je savršen plan kojim bi se osvetila bivšem dečku svoje kćeri . Ona je prema njenim riječima pobacila blizance nakon što ju je on zlostavljao.

Zbog toga je odlučila unajmiti plaćenog ubojicu kako bi ubio bivšeg dečka svoje kćeri, ali i njegovu sestru i njenog muža.

Koliko je daleko njen plan otišao govori činjenica da je već u dva navrata isplatila po 500 dolara čovjeku za kojeg je mislila da je plaćeni ubojica.

Na njenu žalost, na kraju se ispostavilo da je novce dala ravno u u ruke policajcu na tajnom zadatku.

Otkriveno je i kako mu je dala precizne upute na koji bi trebao ubiti troje ljudi. Svatko od njih je trebao dobiti po dva metka u čelo, svaki za jedno od nerođene djece. Osim toga, kuću u kojoj svo troje živi trebalo je zapaliti.

- Morate to napraviti - rekla je gospođa Nagrodoski policajcu na tajnom zadatku na prvom sastanku.

Državni tužitelj John Hoffman rekao je kako je gospođa Negrodski mislila da je poduzela sve što je potrebno kako bi provela svoj plan osvete, ali je na kraju on propao.

Policija iz New Yerseya, koja je pbavila ovo uhićenje, informaciju o tome da gospođa Negrodski traži plaćenog ubojicu dobila je od kolega iz New Yorka, ali nije otkriveno kako su potonji doznali za njene planove.

Protiv gopođe Negrodski podignuta je optužnica zbog pokušaja ubojstva te planiranja ubojstva i paleži.

Trenutno se nalazi u pritvoru, a sudac je odredio jamčevinu u iznosu od dva milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:13