HOROR U AMERICI

'IDEM U ZATVOR ILI NA SMRTNU KAZNU... VIDJET ĆETE ME U VIJESTIMA' Ubio suprugu pa fotografije njenog tijela objavio na Facebooku

Bizarno je da je nekoliko poznanika reagiralo na poruku nakon ubojstva, te su se na Facebook stranici raspitivali što se događa, a jedna je osoba ispod fotografije mrtve Jennifer napisala da joj je to prijateljica i tagirala je
 Facebook

Žestoke bračne svađe nažalost često uključuju i fizičko nasilje, a ponekad završe tragično. No, do sada nije zabilježen slučaj poput ovog koji se dogodio u Miamiju na Floridi, gdje je muž nakon svađe ubio ženu, a zatim fotografirao njeno mrtvo tijelo i objavio tu sliku na Facebooku uz poruku "Počivaj u miru".

Derek Medina (31) uhićen za ubojstvo svoje žene Jennifer Alfonso (26) koja je pronađena mrtva na podu kuhinje njihovog stana u Miamiju.

Facebook

Nakon ubojstva na Facebooku je u četvrtak ujutro napisao: "Idem u zatvor ili na smrtnu kaznu zbog ubojstva svoje žene. Volim vas i nedostajat ćete mi, čuvajte se ljudi na Facebooku, vidjet ćete me u vijestima". Dodao je da ga je žena udarala i da više ne želi podnositi zlostavljanje pa je učinio što je učinio, te je poručio kako se nada da ga razumiju.

Facebook

Ta poruka zajedno sa vrlo uznemirujućom fotografijom njegove mrtve žene stajala je na Facebooku do pet sati popodne, nakon čega je uklonjena. Bizarno je da je nekoliko poznanika reagiralo na tu poruku, te su se na njegovoj Facebook stranici raspitivali što se događa, a jedna je osoba ispod fotografije mrtve Jennifer napisala da joj je to prijateljica i tagirala je.

Navodno je desetogodišnja kćer ubijene Jennifer Alfonso u vrijeme ubojstva bila kod kuće, no nije ozlijeđena. Njegov otac je izjavio da mu je Derek Medina došao nakon ubojstva i rekao da ga je žena u svađi napala nožem, te ju je upucao. Otac ga je odvezao u policijsku postaju, gdje se predao.

Prema očevoj priči, bračni par se već jednom rastao nakon tri godine braka, ali su se prošle godine ponovno vjenčali.

Medina je pisao i knjige za samopomoć, a jedna od njih se zove Kako sam spasio nečiji život i brak, te riješio obiteljske probleme kroz komunikaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:10