BORBA ZA NAJBOLJEG TV VODITELJA

IGOR MEŠIN I RENE BITORAJAC: 'Ne znamo tko će nositi nagradu doma, a svoje prijateljstvo uskoro ćemo proslaviti jednim novim projektom...'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Pitanje dana je tko će doma odnijeti Zlatni studio ako u kategoriji za najboljeg televizijskog voditelja pobijede Igor Mešin i Rene Bitorajac? Jer, njih su dvojica, nagrada je samo jedna, ali dobra je vijest da se ovaj popularni voditeljski par time ne zamara.

Dugogodišnji staž

- Već godinama slušamo pohvale na svoj račun, bilo bi lijepo dobiti i nagradu. Ova nagrada bila bi priznanje i dokaz našeg partnerstva u pravom smislu riječi, s obzirom na to da smo dvojica, a nagrada je za najboljeg voditelja. Dobili, ne dobili, svoj višegodišnji rad okrunit ćemo vrlo uskoro zajedničkom show predstavom ‘Idemo uživo’ u Ludoj kući - kaže Rene Bitorajac, koji je skupa s kolegom Igorom Mešinom upravo svojim voditeljskim izvedbama uživo u Supertalentu Nove TV ponovno osvojio publiku.

U prvom krugu za Zlatni studio čitatelji glasaju za po jednog od ponuđenih kandidata ili ostvarenja u svakoj od 20 kategorija, a potom se zbrajaju njihovi glasovi i kreće se u drugi krug biranja koji završava 19. veljače. U prvom krugu u svakoj kategoriji ostaju po tri nominacije, a čitatelji potom ponovno glasove daju najboljima.

Odluku o pobjednicima donose glasovi čitatelja portala Jutarnji.hr (50%) i kuponi iz Studija (50%).

Tko su pobjednici, doznat ćemo u izravnom televizijskom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 27. veljače u 20 sati.

UPUTE ZA GLASANJE POŠTOM:

Izrežite listić i zalijepite na dopisnicu ili pošaljite u kuverti. Glasati možete do 29. siječnja, slanjem na adresu: Zlatni Studio, p.p. 221, 10000 Zagreb

Nadareni i višestruko nagrađivani glumac (koji je glumiti počeo kao sedmogodišnjak u Dramskom studiju Zagrebačkog kazališta mladih) voditeljskim poslom počeo se baviti kao maloljetnik. Rene se, naime, u ulozi voditelja prvi put našao kad je imao samo dvanaest godina, na otvorenju Dječjeg festivala u Šibeniku 1984. godine. Nakon toga uslijedile su dvije godine vođenja emisije “Iz svijeta crtića” u terminu nedjeljnog prijepodneva. Kao voditelj radio je i u emisijama “Treća sreća”, “Nogometna TV”, “Story super nova show”, “Coca Cola music stars”, “Volim Hrvatsku”... Kao i kod njegova kolege Igora Mešina, teško je nabrojiti sve uloge koje je odigrao.

Improvizacija

Mešinu, baš kao i njegovu kolegi, “Supertalent” i “Tvoje lice zvuči poznato” nisu voditeljski prvijenci. Prije toga kao voditelj je radio u pjevačkom showu “Ne zaboravi stihove”, kao i kulinarskom spektaklu “Masterchef”.

Međutim, po ocjeni publike, Mešin i Bitorajac kao televizijski voditelji najbolje funkcioniraju u paru kada pred TV kamerama pokazuju svu raskoš svojeg talenta, improvizacije, ali i duhovitosti.

- Drago mi je da smo nominirani nakon toliko godina zajedničkog rada. Super ako osvojimo Zlatni Studio, no ako ga i ne dobijemo, to nas neće omesti u daljnjoj uspješnoj suradnji - kaže Igor Mešin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:49