StoryEditor

Imate li problem s erekcijom ili veličinom spolnog organa?

 

Nedavno su na jednom od poznatih erotičnih sajmova pripremili okrugli stol sa stručnjacima te konačno otkrili odgovor na veliko pitanje: „Da li je moguće povećati penis“?

Konferencija je ubrala veliki interes u očima javnosti, što dokazuje da je dvorana bila potpuno ispunjena.

Želja mnogih muškaraca u Hrvatskoj i diljem svijeta konačno je ispunjena, a mi vam razotkrivamo otkrića stručnjaka, koji su na konferenciji iznijeli svoja mišljenja o tome, je li uopće moguće povećati muški spolni organ te koje su metode najučinkovitije za to.

Na početku čuli smo nekoliko osnovnih podataka o svojstvima muškog spolnog organa i erekcijama.

Penis je spolni organ koji je sastavljen od tri cilindrična tijela erektilnog tkiva (spužvasto tkivo koje je puno sitnih žila) po cijeloj dužini organa. Erekcija nastupi kada tijelo počne slati veće količine krvi u penis preko raširenih arterija, a ta krv napuni spomenuta cilindrična područja. Kada se cilindrična tijela napune, stvaraju pritisak na žile koje odvode krv iz penisa, što znači da u penis dolazi više krvi nego što iz njega izlazi, zato postane tvrd. Pomoću posebnih vrsta sastojaka moguće je lansirati povećan protok krvi u penisa, a samim time utjecati na njegovu veličinu.

Ženske znanstvenice su predstavile anatomiju tijela i pojasnile kakva je idealna dužina penisa za zadovoljavanje žena.  

Tijekom predavanja koje je slijedilo, predstavili su nam iskustva korisnika s različitim načinima povećavanja penisa.

Prvo su predstavili kirurško povećavanje penisa pomoću operacije. Tu se radi o kompliciranom i rizičnom postupku, a najveći minus, pored svega ostalog, je visoka cijena i dugotrajni oporavak. Postupak je rizičan zato jer može nakon operacije doći do erektilne disfunkcije te pacijent postane privremeno ili trajno nesposoban za postizanje erekcije. Slike koje su nam pokazali, brzo su nas obeshrabrile od razmišljanja o operaciji.

Sljedeća metoda su različite tablete. U ovom trenutku navodno ne postoji nijedna znanstvena potvrda da konzumiranje tableta za povećanje penisa zaista utječe na povećanje, a upozoravaju čak da se prije konzumiranja bilo kojih tableta mora kontaktirati osobnog liječnika te pregledati sve sastojke koje tablete sadrže. Naime, većina tableta nije znanstveno testirana na moguće nuspojave i rizike, povezane s vašim zdravljem. Bez konzultacija s liječnikom konzumacija tableta apsolutno nije preporučljiva.

Metoda koja je u ovoj godini vjerojatno najpopularnija među muškarcima koji žele povećati svoj penis, bez obzira na to imaju li mali ili veliki, su gelovi za povećavanje. Na konferenciji predstavili su djelovanje najpopularnijeg gela za muškarce Excite, koji ima veliki plus, da nema nikakvih nuspojava, te da djeluje odmah nakon nanošenja, zato ga većina muškaraca koristi izravno prije seksa. Gel svojim momentalnim djelovanjem odmah raširi žile u penisu, a time omogućuje iznimno tvrde erekcije i veći penis tijekom seksa.

Brojni zadovoljni korisnici su dokaz da je gel efikasan, neki između njih su za stranicu čak poslali i slike svojih „uspjeha“. Zasigurno je gel Excite više nego odličan odabir za muškarce koji žele tvrđe erekcije i veći penis tijekom seksa.

Svima dobro poznata metoda za povećanje je i vakuumska pumpa. Radi se o proizvodu valjkastog oblika, u koji muškarac umetne svoj penis i pomoću vakuuma u njega crpi dodatnu krv, koju zatim pomoću obruča »uhvati v penis«, zato je penis kratkoročno uspravniji i veći. Loša strana ove metode jest ta da je efikasna samo dok muškarac na penisu nosi obruč, kojeg ne smije nositi dulje od 20-30 minuta. Muškarcima se ne sviđa i činjenica da ga moraju nositi tijekom seksa te da je obruč vidljiv i partnericama.

Na konferenciji predstavljeni gel za povećanje penisa Excite i flasteri X-core, koji su sada dostupni i u Hrvatskoj (Foto: Excite, Xcore)

Jedna od najnovijih metoda na području povećanja penisa zasigurno je povećavanje pomoću flastera. Daleko najpoznatiji flasteri u tom segmentu su američki flasteri X-Core, zato se na konferenciji predstavila baš ta marka. Radi se o jednakom principu djelovanja kao kod nikotinskih flastera protiv pušenja – muškarac zalijepi flaster na svoju kožu (na unutranju stranu ruke ili na prsa), a zatim njegovo tijelo počne apsorbirati sastojke koje se nalaze u ljepilu flastera i koji utječu na proširenje žila te opskrbu veće količine krvi u penis. Pošto se radi o mjesečnom ili višemjesečnom procesu (u jednoj kutiji nalazi se 30 flastera koji jamče uporabu 30 dana), konačni učinci su trajne i bolje/tvrđe erekcije i povećanje penisa. Prvi odazivi korisnika glede rezultata iznimno su oduševljavajući, a potvrđena je i činjenica da flasteri nemaju nikakve nuspojave te su zato prikladni i za starije osobe.

Znanstvenici su bili jedinstvenog mišljenja da sastojci (L-Arginine, Maca, Muira Puama, Sarsparilla) koji se nalaze u Xcore flasterima zaista služe kao prirodni afrodizijaci, te mogu utjecati na ubrzavanje testosterona, stimulaciju hormona i poboljšanje cirkulacije u penisu, a to utječe na erekcije i povećanje uda. Pošto flasteri X-Core nemaju nikakve nuspojave, preporučuju se kao jedna od rijetkih sigurnih mogućnosti za povećanje penisa.

Oprez – sve navedeno potvrđeno je samo za originalne X-core flastere, upozorili su da u Hrvatskoj ima i nekoliko drugih tipa flastera, koji nisu prošli testiranje.

Na kraju konferencije predstavili su još nekoliko iskustava pojedinaca s različitim metodama za povećanje penisa te njihove priče. Tu smo primijetili da muškarce možemo podijeliti u dvije skupine:

      1. Mlađe – neki su bili veličinom svog penisa zadovoljni, neki nisu, a svi su imali veliku želju za većim penisom, što je na kraju krajeva želja većine muškaraca. U ovu skupinu pripadala je većina muškaraca koja se je predstavila na konferenciji, a svi su potvrdili da su za povećanje penisa potrošili već ogromne svote novca, ali rezultate nisu postigli sve dok do povećanja nisu došli pomoću jednostavnih i jeftinih metoda – flastera X-core, koji su im omogućili postizanje trajnih rezultata.

      2. Starije, kojima je povećanje penisa bitno prvenstveno zbog lakšeg postizanja erekcije i neprekidnog seksa. Starije su osobe najviše pohvalile djelovanje gela Excite, koji im je u krevet navodno vratio veselje, jer ga mogu neosjetno nanositi prije seksa, a zatim praktički momentalno postignu erekciju koja traje puno dulje nego inače.

Konferencija je završila u iznimno opuštajućoj atmosferi, za razliku od početka kada je vladala tišina i kada je većini prisutnih bilo nekoliko neugodno.

Za lakšu orijentaciju prosljeđujemo i nekoliko poveznica o kojima je bilo govora i pomoću kojih možete obaviti narudžbu originalnih proizvoda za povećavanje penisa:

Excite gel: https://www.ExcitePovecanje.com/hr

Flasteri X-core: https://www.XcorePovecanje.com/hr

Saznaj više o X-core flasterima

Mišljenje korisnika o X-core

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:29