PRAKTIČNO I DEKORATIVNO

Iskoristite prostor na kreativan i atraktivan način

 
 promo

U potrazi ste za detaljima u stanu koji će biti funkcionalni, ali ujedno i atraktivni? Često u nedostatku prostora ne znamo kako na najbolji način iskoristiti svaki metar, a da prostor ne postane prekomjerno zatrpan. I bez obzira njegujete li minimalistički pristup u uređenju ili više preferirate maksimalizam, postoje određene stvari koje jednostavno ne želite ukloniti iz svog doma.

U situacijama kada pokušavamo na najbolji način iskoristiti svoj životni prostor, nerijetko dolazimo do problema kako na vizualno i estetski lijep način uklopiti detalje, ali i veće komade u svom interijeru.

Jedan od odgovora leži u sve popularnijim detaljima u modernom uređenju prostora - zidnim policama. Osim dekorativne imaju još jednu veliku ulogu u uređenju doma, praktične su, ne zauzimaju prostor za kretanje, a prostoriju ispunjavaju toplinom.

Zidne police idealno su rješenje za gotovo trenutni makeover prostora, a mogu se postaviti doslovno u svaki dio prostorije, a osim što su iznimno praktične, idealna su dekoracija u interijerima. Hodnik, kuhinja, spavaća soba ili dnevni boravak, zidne police mogu ići svugdje.

Njihova prednost je što su praktične, ne zauzimaju previše mjesta i mogu biti odličan detalj u vašem stanu. Za kuhinjske prostorije možete se poigrati plitkim i dubljim policama koje mogu poslužiti za držanje začina i sitnica, jednako kao i većih potrepština poput tanjura i lonaca.

Dnevni boravak je prostor u kojem možete pustiti mašti na volju i kombinirati razne geometrijske oblike i slagalice. Od kućne biblioteke do omiljenih suvenira i biljaka, zidne police mogu biti pravi statement detalj koji može dominirati prostorom.

Jednako tako, ista pravila vrijede i za spavaću sobu. Ako ipak ne želite bušiti zidove kako bi se instalirali nosači polica, poslažite Cubo police kao malenu komodu koju možete slagati po vlastitom odabiru i željama. Upravo zato Combine elementi posebno su zahvalni za sve oni koji često vole mijenjati svoj dom jer u samo nekoliko koraka dobiva se potpuno novi element. Ideje za dodatnu inspiraciju potražite i na Combine Livarno Living .

Bez obzira na to jeste li odabrali police koje su zatvorenog tipa s vratašcima ili klasične otvorene kockice, mogućnosti kombiniranja i poigravanja su nebrojene, a samo ih trebate prilagoditi svom ukusu, potrebama i željama, a savršen odabir Cubo polica pronađite u Lidl trgovinama od 25. studenoga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:23