AMAZONKA LOMI REBRA

ISPOVIJEST DOMINE 'Plakala sam jer su me zbog visine zvali žirafa, sada gnječim frajere i bolesno zarađujem'

 YouTube

Cijelo svoje djetinjstvo trpjela je uvrede zbog svoje visine. S 15 godina je napustila školu nakon što je prozvana žirafom. Ipak, Ana Lucia Barbosa (30) iz Brazila svoju je visinu od 204 cm itekako iskoristila. Naime, ona danas zarađuje preko 50 tisuća kuna dnevno kako bi doslovno gnječila ljude.

Poznata pod nadimkom Cinthia Amazonka sada zbog svojih dimenzija živi životom zvijezde, a obožavatelji iz raznih krajeva svijeta je posjećuju te je zasipaju darovima. Postoji čak i vojska ljudi koja joj nudi da joj budu robovi.

- Neki muškarci vole stvari koje druge žene ne rade ili nisu dovoljno hrabre, a ja sam hrabra i radim ih. Klijenti su spremni platiti mi da sjedim na njima, hrvam se s njima, dižem ih, te da im šefujem - kaže Cinthia.

- Ovaj posao mi je promijenio život te sada mogu izdržavati obitelj - ispričala je Cinthia.

Njezin život je u ranoj mladosti bio težak, a kako sama kaže, školu je napustila s 15 godina jer nije mogla podnijeti da je zovu žirafa.

- Bila sam depresivna i nikada nisam bila zadovoljna sobom. Kao tinejdžerica sam igrala košarku, ali nakon teške ozljede koljena nisam znala kako ću nastaviti živjeti - kaže Cinthia.

Jednog dana u jednom kafiću prišao joj je nepoznati muškarac koji ju je upoznao sa svijetom žena i muškaraca koji imaju fetiš prema jakim i velikim ženama. Tada je napokon otkrila svoj poziv.

Kao jedan od najviših modela u industriji ubrzo je preplavljena zahtjevima za seanse koje je naplaćivala oko 1500 kuna po satu.

Iako bi mnogi pomislili da se tu svašta događa, ova Brazilka tvrdi da odnos između nje i klijenata nije seksualne prirode.

- Unatoč tome što se neki klijenti uzbude, ne radi se toliko o seksu koliko o dominiranju i podvrgavanju - kaže Cinthia te dodaje da je toliko zatrpana zahtjevima da ih ne može sve stići odraditi.

- Ovaj posao me odveo na sve strane svijeta. Najviše me traže u Japanu, New Yorku pa Londonu. Svugdje po svijetu imam robove koji me mole da im dozvolim da mi služe. Plaćaju mi stan, a jedan mi je dao čak i automobil - kaže Amazonka.

- Neki žele da ih dižem, drugi da ih grlim i stišćem, a neki mi samo žele dati svoj novac - ispričala je Cinthia dodajući kako nije niti bila svjesna da postoje muškarci koji vole visoke žene prije nego što je otkrila ovaj svijet.

- Mnogi su muškarci obuzeti svojom visinom te im je san biti s jako visokom ženom, a ja im upravo to omogućujem. Nekada sam mislila da nikada neću imati dečka ili se udati, a danas znam kako postoji gomila muškaraca koji obožavaju visoke žene - kaže Cinthia svjesna da ovaj posao može biti opasan po njezine klijente.

- Kada sam tek učila o ovom poslu jednom sam prilikom klijentu slomila dva rebra dok sam sjedila na njemu. Nije mi napomenuo da ima problema sa zdravljem tako da zbog mene nije mogao ići na posao dva mjeseca - rekla je Cinthia Amazonka za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:18