UGROŽEN JOJ ŽIVOT

ISPOVIJEST NAJDEBLJE ŽENE NA SVIJETU 'Želim smršaviti kako bih plesala cijelu noć na svom vjenčanju'

 Screenshot

Najdejblja žena na svijetu Charyty Pierce (38) iz Iowe svim silama želi biti u reality showu jer vjeruje da je to jedini način na koji može spasiti vlastiti život.

Nesretnoj Amerikanki, koja se jedva kreće pa je sijelo vrijeme u kući, liječnici iz obližnjeg grada Cedar Rapidsa su rekli da bi trebala izgubiti oko 220 od skoro 350 kilograma kako bi joj ugradili želučanu premosnicu.

Za razliku od njih, liječnici iz houstonske bolnice su je spremni operirati, ali samo ako uspije do kraja travnja doći kod njih.

To joj je probudilo nade da bi poslije ugradnje premosnice mogla pojaviti u showu 'MOj život s preko 200 kilograma' gdje bi dobila dodatnu pomoć kako bi se vratila u formu.

Problem joj pri tome predstavlja lemfedem koji se razvio pa joj je zbog toga jako otečena ljeva noga tako da ne može stati u obično automobil.

Kako bi stigla to Texasa ova samohrana majka mora unajmiti ambulantno vozilo za što joj je potrebno 5000 dolara.

- Jedina mi je nada liječnik iz Texasa koji me je voljan operirati. Samohrana sam majka s invaliditetom te se ne mogu ni na koga osloniti osim na sebe - napisala je gospođa Perce na stranici Go Fund Me gdje se može vidjeti da je još uvijek nekoliko tisuća dolara daleko od cilja.

Ona se nada kako će izgubiti dovoljno kilograma kako bi mogla gledati kćerku dok raste te da može imati vjenčanje iz snova sa svojim dečkom 22-godišnjim dečkom.

- Planiram nositi vjenčanicu, kaubojske čizme i šešir te plesati cijelu noć - izjavila je gospođa Pierce za Best magazine.

Iako je pred njom veliki izazov, gospođa Pierce se ne predaje.

- Daleko sam od cilja, ali ću ga doseći - poručila je najdeblja žena na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 00:56