NAPISALA JE KNJIGU

ISPOVIJEST PLESAČICE 'Ja sam seksualno osviještena kršćanka. Sada imam 8 frajera, a spavala sam s njih 100'

 Facebook

Umjesto da svu svoju energiju usmjeravaju prema pronalasku 'onoga pravog', žene bi trebale imati mnoštvo seksualnih partnera, savjet je seksualne trenerice Lauren Brim (31), koja je na ovu temu upravo objavila knjigu.

Po zanimanju primalja, Lauren je odrasla u kršćanskoj obitelji u okrugu Orange u američkoj saveznoj državi Kaliforniji i odgajana je tako da misli da je seks svetinja rezervirana isključivo za bračni život. U međuvremenu je radikalno promijenila mišljenje te sada smatra da je stav o seksu u braku najobičnija društvena tvorevina koja se proširila svijetom, a cilj joj je seksualno nauditi ženama.

U razgovoru za ugledni Telegraph kaže da trenutno ima osam ljubavnika, a da ih je dosad imala stotinjak. Ljubavničko ju je iskustvo, kaže, prosvijetlilo. 'Seks uistinu daje energiju, dok odlazak na spojeve iscrpljuje', izjavila je.

'Žene inzistiraju na partnerstvu i braku jer im kultura ne daje drugi format unutar kojeg bi mogle neprekidno na društveno prihvatljiv način prakticirati seks i ljubavni život', pojašnjava.

U knjizi 'Nova pravila za seks' detaljno opisuje svoja nemala seksualna iskustva pa ih dijeli i na kategorije - seks s bivšim, seks sa ženama, seks s više ljudi istovremeno, seks na neobičnim lokacijama...

Otkrila je da je poziv primalje imao najveći utjecaj na njezino seksualno buđenje. 'Gledala sam žene kako rađaju i vidjela sam da žene koje su svjesne vlastite seksualnosti kroz porođaj prolaze znatno lakše. Ponekad bi usred porođaja doživljavale orgazam, u svakom slučaju to su iskustva koja bi ih ojačala. Žene koje nisu svjesne svoje seksualnosti stvarno su imale problema i tijekom porođaja je često trebalo intervenirati', kaže Lauren.

To ju je otkriće nagnalo da krene proučavati pravila seksa u zapadnjačkim društvima. 'Odgojena sam u kršćanskom duhu i od svoje sam obitelji, društva i crkve dobivala poruku da seksualnost zapravo nije u redu, da je to nešto što treba sačuvati za muža. Kada sam odrasla, dobivala sam poruku da je u redu seksati se s nekim, ali samo ako je riječ o osobi s kojom bih mogla stupiti u vezu, odnosno s potencijalnim mužem. Ni to me nije učinilo sretnom', priča Lauren.

'Stvarno sam bila na mukama kako ispoljiti svoju seksualnost koju sam imala u sebi, a da ne upadnem u nevolju', dodaje.

Kada je navršila 27 godina, spoznala je da joj je gotovo nemoguće pronaći nekoga s kim bi bila u vezi. 'Gledala sam oko sebe i vidjela mnoštvo samaca, svi su redom bili atraktivni, talentirani i inteligentni ljudi. Neki od njih u vezi nisu bili godinama', ispričala je.

'Mislim da ne treba trošiti energiju na čekanje savršenog partnera, vjerujem u hvatanje onoga što je pred vama', dodala je.

Osim što je primalja, Lauren je i plesačica te je nastupala u uglednom njujorškom plesnom ansamblu 'The Rockettes'. Kaže da njezina knjiga nije vodič kroz seks, nego je riječ o revidiranim seksualnim pravilima. Uvjerena je da će čitatelji prestati očekivati ljubav nakon seksa.

'Ta očekivanja koja sam i sama imala od svojih partnera, zašto me nisu voljeli... Seks, veze i ljubav su bili zapetljani u isti čvor i trebala sam ga otpetljati. Odakle dolaze seksualne ideje? Zašto ženama govorimo da bi trebale biti u vezi? Moramo osloboditi žene jer one su istinski seksualna bića i moćne su', kaže Lauren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:40