Croatia osiguranje

Istječe vam polica Obveznog auto osiguranja? U CO možete je ugovoriti na daljinu!

Juraj Šebalj kaže da nikada nije imao prometnu nezgodu vrijednu spomena. Barem u civilu. Trenutno najpoznatiji hrvatski vozač relija, voditelj i YouTuber privatno je, kaže , konzervativan vozač.

"Da kucnem u drvo, nikada nisam imao neki ozbiljniji problem na cesti. Privatno, kada se vozim po gradu za svoje potrebe, zapravo sam jako konzervativan vozač. Vozim kao penzioner, kako bi se reklo. Naravno, bez obzira na to koliko sam oprezan, nešto se uvijek može dogoditi. Zato, uostalom, i postoji polica osiguranja", kaže Šebalj.

Kako bi klijentima pomoglo da se lakše pridržavaju smjernica epidemiologa tijekom krize zbog koronavirusa, Croatia osiguranje nedavno je omogućilo ugovaranje polica auto i kasko osiguranja te drugih ključnih osiguranja na daljinu. Policu je moguće kupiti preko Croatijina web shopa ili preko svojeg zastupnika, e-mailom ili telefonski.

"Prije nekoliko tjedana baš mi je istjecala polica obveznog osiguranja", kaže Šebalj. "U to se vrijeme cijela ova situacija zahuktavala, upute su bile da se ostane doma. Policu sam mogao produljiti jednim telefonskim razgovorom, u nekoliko minuta. Nazvao sam svojeg prodajnog zastupnika, a on mi je ponudio digitalnu policu. Nakon što sam uplatio osiguranje, polica mi je stigla na e-mail i s njom sam normalno mogao obaviti tehnički pregled", pojašnjava.

Digitalnu policu osiguranja dovoljno je spremiti u svoj telefon, a vrijedi u svim tehničkim servisima, kao i za policiju. "Zapravo je super jednostavno. Papirnata polica mi niti ne treba. Dovoljno je samo da uplatim premiju i da to mogu digitalno dokazati. Fizički ju ne moram imati", kaže Šebalj.

Šebalj kaže da je odabrao Croatia osiguranje zbog tradicije i povjerenja. "Što u tvrtki, što privatno, godišnje moram osigurati pet automobila. Za neke od njih kupujem kasko, a za ostale samo obvezno auto osiguranje, ali sve sam osigurao u Croatiji, među ostalim i zbog sigurne isplate štete. Imam povjerenja u tu osiguravajuću kuću. Croatia ima ogromnu mrežu i uvijek se nekome možeš obratiti", zaključuje Šebalj.

Osim obveznog auto i kasko osiguranja, u Croatiji na daljinu možete ugovoriti i niz drugih ključnih proizvoda poput dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja ili osiguranja imovine. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884 ili na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:46