'Istraga' riješila 15 slučajeva

ZAGREB - Hodam ovo ljeto ulicom Via Dolorosa u Jeruzalemu, kad iza sebe čujem povik: "Što je, snima se rekonstrukcija?". Ne mogu vjerovati svojim ušima što čujem usred Bliskog istoka. Stanem, popričam s dečkima, za koje kasnije ustanovim da su makedonski časnici - prepričao nam je svoju zgodu Robert Valdec, voditelj kriminalističkog magazina Nove TV. Taj događaj  najbolje opisuje popularnost ove emisije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u Makedoniji te Bosni i Hercegovini.



TV magazin "Istraga", čiji je autor Andrej Rora, od četvrtka kreće u treću sezonu emitiranja, a uvodna, specijalna emisija prikazat će čak 15 slučajeva koje je u prošloj sezoni riješila novinarske ekipa "Istrage".



Riješili smo mi i puno više, ili bar prozvali odgovorne te aktualizirali neke slučajeve, ali smo za ovo izdanje pripremili 15 priča koje su najjače odjeknule
- Riješili smo mi i puno više, ili bar prozvali odgovorne te aktualizirali neke slučajeve, ali smo za ovo izdanje pripremili 15 priča koje su najjače odjeknule - priča Robert Valdec, koji uspješnost emisije objašnjava činjenicom da se bavi "malim" ljudima.



U predstojećoj sezoni, uz kriminalista Romea Vrečka, gledateljima će na raspolaganju biti i pravni savjetnik, a "Istraga" uvodi i skrivenu kameru, koja neće biti nimalo smiješna, poručuje Valdec.



Voditelj se ne boji prijetnji, koje su bile učestale u prethodnim sezonama jer, kako kaže, ima i većih problema u životu. Naime, ako svojoj supruzi, također novinarki, ovoga vikenda u Moskvi ne stigne osobno čestitati rođendan, najvjerojatnije će ga, kako se našalio, likvidirati KGB.



Uspjesi istrage:• Slučaj Matija Vidas; bolesnom dječaku povećan stupanj invaliditeta

Napadnutoj policajki Danijeli Petelinić priznate ozljede na radu

Nasilnik Matko iz Slavonije, koji je terorizirao cijelo selo, završio u zatvoru

Nakon rekonstrukcija podignute kaznene prijave za ratni zločin u Baćinu

• P rvi otkrili i pokazali kako se vara na cestarinama

Dvojica hrvatskih branitelja spašena od  izgona u Srbiju, dobili HR državljanstvo



M. Sever
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:49