Ivana Šikić udaje se za suvlasnika kluba Khala

ZAGREB - Novinarka Informativnog programa HTV-a Ivana Šikić i direktor Karlovačke banke te suvlasnik Khala lunge bara Joško Kovač zakazali su vjenčanje za 20. rujna. Kako nam je potvrdila nekolicina njihovih bliskih prijatelja, par će svoju vezu ozakoniti u crkvi u Gornjoj Stubici, a za svadbenu proslavu na koju su pozvali oko 250 gostiju unajmljen je prekrasni dvorac Golubovec.



Inače, Ivana Šikić i Joško Kovač zajedno su od proljeća, a ta je veza novinarki HTV-a uvelike pomogla da se oporavi od tragedije nakon što je početkom prosinca prošle godine ispred
Pred očima HTV-ove novinarke u prosincu 2007.  ubijen njezin zaručnik, Davor Zečević koji je u to vrijeme služio kaznu zbog preprodaje droge.
nje iz snajperske puške ubijen njezin zaručnik Davor Zečević Zec.



Kuma će joj biti, doznajemo, njezina prijateljica iz djetinjstva Vanda Barišić, a Jošku Kovaču njegov poslovni partner i prijatelj Kristijan Babić, koji bi uskoro također mogao stati pred oltar s obzirom na to da je njegova djevojka, glumica Jelena Perčin, trudna.



Među uzvanicima, kojima su već stigle pozivnice za vjenčanje, očekuju se i Ivanine kolege s HTV-a, ekipa nedavno ugašenog “Radnog ručka” s kojima je i privatno najbliža, Ružica Renić, Petar Vlahov te Dijana Čuljak Š elebaji njezin suprug Vladimir. Na golubovečkom posjedu, koji je davno pripadao velikom stubičkom vlastelinstvu poznatom iz Seljačke bune, goste će zabavljati Maja Šuput, a Ivana, prema tvrdnjama prijatelja, neće odjenuti vjenčanicu, nego se odlučila za večernju haljinu bež boje.



- Nemam nikakvih komentara - uzvratila je jučer Ivana Šikić, a istu reakciju imao je i Joško Kovač. 



Tina Premec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:40