LEBDEĆI GRADOVI

IZNAD KINE SE OTVORIO PROLAZ U PARALELNU DIMENZIJU? Stotine ljudi šokirane prizorom grada koji izviruje iz oblaka

 Foto: Youtube

Stanovnici grada Foshana u kineskoj provinciji Guangdong, nemalo su se iznenadili kad su ugledali bizaran prizor na nebu iznad njihova grada. Naime, ono što brojni očevici opisuju je prizor grada, zapravo niza nebodera, koji izranjaju iz oblaka.

Nekoliko dana poslije, sličan se prizor mogao vidjeti i iznad provincije Jiangxi.

Neobična pojava bila je vidljiva nekoliko trenutaka, a potom je iščezla. Međutim, bilo je to dovoljno da čitava stvar bude zabilježena na videu.

Meteorolozi su rekli kako se radi o prirodnoj pojavi, optičkoj iluziji zvanoj fatamorgana koju je moguće vidjeti na kopnu ili moru i koja uključuje optička iskrivljenja i inverzije udaljenih objekata poput brodova, za koje se može učiniti da su neboderi. Do pojave fatamorgane dolazi kad zrake svjetlosti prolaze kroz slojeve zraka različite temperature.

No bez obzira na razumna objašnjenja, ova je neobična pojava prouzročila pravu histeriju među pobornicima raznih teorija zavjere.

Tako neki smatraju da je ovo nepobitni dokaz o postojanju projekta 'Blue Beam' kojim NASA, svjetske vlade, masoni ili tome slični projiciraju na nebu holografske slike kako bi stanovnicima isprali mozak.

Drugi pak tvrde de se napokon obistinjuje ono što već dugo tvrde: druge dimenzije i drugi svjetovi postoje i sad je napokon otvoren prolaz do njih.

Pogledajte video neobičnog događaja:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:12