LIJEK TEMPE

Izumitelj Viagre stvorio sprej koji odgađa ranu ejakulaciju

Britanac Mike Wyllie, znanstvenik koji je prije 20-ak godina razvio Viagru i razveselio muškarace s problemom impotencije, kreirao je novi ‘blockbuster’ lijek: sprej Tempe, koji odgađa preuranjenu ejakulaciju.

Stane u džep

Sprej pakiran u bočice sa štrcaljkom koje stanu u džep, donosi Daily Mail, u prodaji bi se mogle naći na jesen 2013. Prema testiranjima, sprej koji se nanosi najranije dva sata prije seksualnog odnosa produljava vrijeme do ejakulacije oko osam puta. Statistike kažu da se svaki četvrti muškarac bori s preuranjenom ejakulacijom. Ako su točni podaci dr. Johna Deana, voditelja testiranja, prosječnom Europljaninu nakon postizanja erekcije treba šest minuta do ejakulacije. Novi sprej namijenjen je onima koji se bore da izdrže bar minutu. Onima koji nemaju problem, tj. izdrže šest minuta, novi sprej, prema rezultatima testiranja, neće pomoći da dodatno odgode ejakulaciju jer prosječno vrijeme produljenja koje omogućava sprej odgovara vremenu koje je potrebno muškarcu bez problema s ranom ejakulacijom.

Dvije vrste anestetika

Tempe sadrži niske doze dviju vrsta anestetika koje pomažu muškarcu da zadrži kontrolu, a da se ne stvori neugodan osjećaj utrnulosti. Jedna bočica bit će dovoljna za godinu dana ako muškarac ima seksualne odnose pet ili šest puta mjesečno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 12:45