SILOKONSKI BORDEL

JAVNA KUĆA S LUTKAMA ZA SEKS ZATVORENA ZBOG PRIGOVORA SUSJEDA Klijenti su morali platiti unaprijed, paziti na lutku i nositi zaštitu

Ilustracija
 Profimedia, Mega Agency

Javna kuća u kojoj je 'radila' lutka za seks, morala je zatvoriti svoja vrata nakon opetovanih prigovora susjeda, piše Mirror.

Steven Crawford, vlasnik ovog neobičnog bordela, prvog takve vrste u Škotskoj, iznajmljivao je lutku zvanu Faith za 60 funti po satu.

'Nažalost, uznemirio sam neke susjede. Zato sam odlučio da lutku više neću iznajmljivati u svojem domu kao dosad, već na nekom drugom mjestu kojeg dogovorim s klijentom', kaže 25-godišnji poduzetnik.

Steven je u svoju poduzetnički avanturu krenuo prije nešto više od mjesec dana, nudeći susrete s lutkom Faith u svojoj kući. Čim je registrirao biznis, odmah su mu se javila dva zainteresirana klijenta.

No posao nije dugo potrajao zbog nezadovoljnih susjeda. Sličnu sudbinu imao je i prvi takav bordel u Europi, onaj u Barceloni, koji je stavio ključ u bravu samo mjesec dana nakon otvorenja.

No, Steven misli da će njegov biznis biti uspješniji.

'Nazvao sam lutku Faith (Nada), jer se nadam da ću ipak uspjeti', kaže Steven.

'Ako netko misli da sam zbog ovoga čime se bavim ljigav, to je njihovo pravo. Ja s tim nemam problema.'

Steven je sada u potrazi za novom lokacijom za svoj posao, a za eventualne buduće prigovore susjeda kaže da ga nije briga jer dok plaća porez i dok ne stvara buku i nered, to čime se on bavi nikome ne bi trebalo smetati.

Steven je kupio plavokosu lutku Faith za 1.800 funti. Napravljena je od silikona i djeluje veoma realistično. Potražnja za uslugama lutke Faith vrlo je velika. Steven kaže kako je dosad primio već 50-ak upita, a njegovi su klijenti uglavnom muškarci između 30 i 40 godina.

Crawford je trenutno samac. Nema djevojku kojoj bi eventualno mogao smetati način na koji zarađuje za kruh.

'Ja sam samo o0bičan mladić koji želi zaraditi novac i kupiti dobar auto', kaže Steven.

Na pitanje je li i sam isprobao kako je voditi ljubav s lutkom Faith, odgovara: 'Apsolutno! Svaki kuhar mora sam isprobati svoje jelo. A morao sam se uvjeriti i da je sve u redu.'

Od svojih mušterija zahtijeva da polože depozit i da paze da ne oštete lutku. Te da koriste zaštitu, naravno. Ako netko ipak odbije koristiti zaštitu, Steven će mu dodatno naplatiti uslugu čišćenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:20